Orijen, mancarea de 6 stele pentru caini

(5 / 1 voturi)

Champion Petfoods au creat un nou concept de hranire a cainilor, numit "Biologically Appropriate", concept ce inseamna ca Orijen, produsul lor cel mai renumit, este o hrana (singura in acest moment) adaptata biologic nevoilor nutritionale canine, o mancare ce asigura o nutritie foarte similara cu dieta de care cainii ar avea parte in mediul lor natural, in salbaticie. Astfel, mancarea Orijen contine 80% carne proaspata, din surse sigure, care ajunge necongelata la fabrica in fiecare zi, combinatia de carnuri variind in functie de sortiment: pui, curcan, somon, herring, stiuca, salau, vita, bizon, mistret.


Carnea folosita la prepararea produselor Orijen este proaspata fiind certificata AAFCO, folosindu-se doar materii prime din zona Alberta, Canada:
Puiul proaspat este un ingredient important in dietele Orijen pentru animale. Deoarece carnea de pui constituie o sursa superioara de proteine de inalta calitate, puii din preeria Alberta sunt hraniti cu boabe (nu cu produse animale) si sunt crescuti fara antibiotice sau hormoni, in interioriul fermei. Carnea de pui este inspectata veterinar, certificata ca fiind potrivita pentru consumul de catre om, si ajunge la fabrica Orijen PROASPATA in fiecare zi: niciodata congelata sau uscata.
Peste -Lacurile nordice ale Canadei abunda in peste de cea mai inalta calitate, si desi sunt diferite specii de pesti, toate au in comun 2 lucruri: calitate de talie mondiala si gustul pe masura.
Pestele alb, salaul, pastravul, herringul si codul din lacurile de nord sunt “bastinasi” din Canada, si ofera o sursa excelenta de proteine, uleiuri esentiale, seleniu si vitamina B. Prins din lacurile reci si curate din nordul Albertei si al Saskatchewan, prin metode stravechi, pestele folosit de Orijen este certificat guvernamental ca fiind bun pentru oameni si este livrat la fabrica Orijen PROASPAT in fiecare zi: niciodata congelat sau conservat chimic.

Oua proaspete
Orijen isi doreste sa creeze o hrana pentru animale cat mai apropiata de cea pe care ar consuma-o in salbaticie. Asadar, nu puteau fi uitate ouale, sursa excelenta de proteine delicioase si usor digerabile, cu un complex natural de amino acizi.
Fiind printre putinele produse naturale ce contin vitamina D (ce ajuta la fixarea calciului in organism, pentru ca animalul dumneavoastra sa aiba oase puternice si sanatoase), ouale intregi sunt bogate in luteina si zeaxanthina – importante carotenoide mult mai usor de asimilat din oua decat din legume (spanac, morcov).
Procesate respectand cele mai ridicate standarde de siguranta a mancarii, ouale folosite de Orijen sunt mereu PROASPETE: niciodata congelate sau uscate.

Grasimi
In locul grasimilor extrem de procesate care se gasesc in marcile conventionale de mancare pentru caini, in sortimentele Orijen peste 90% din grasimi sunt naturale, provenite din carnea proaspata inclusa in prepararea mancarii: Orijen NU contine grasimi prelucrate.
Hrana uscata Orijen utilizeaza acizii grasi Omega 3 din sursa animala - Omega EPA si DHA – obtinute in cele mai multe cazuri din uleiul de peste - sunt usor de absorbit de catre organism si sunt cele mai potrivite din punct de vedere biologic pentru organismul cainilor.

Legume si fructe, zero cereale!
Nici un sortiment Orijen nu contine cereale: acestea au fost eliminate deoarece sunt considerate cauze ale alergiilor digestive. Astfel, Orijen este hrana ideala pentru cainii sensibili, cu probleme digestive si alergii.
In locul necorespunzatoarelor cereale care se gasesc in mancarurile pentru animale, mancarea Orijen a adaugat o bogata diversitate de fructe si legume recoltate din regiunea Alberta si care constituie sursa naturala de fibre, minerale si vitamine:
Cartofii Russet Burbank de la fermele proprii
Coacaze Negre si Fructe de Padure Saskatoon din livezi de prerie
Mere si Merisoare din livezile proprii
Legume biologice de prima mana - recoltate proaspete.

Deasemenea, se folosesc plante (cum ar fi cicoarea) care aduc un aport de fibre pentru ca animalul dumneavoastra sa aiba un tract digestiv sanatos, in timp ce papadia si schinduful ofera antioxidanti care fortifica ficatul.
Plantele folosite in mancarea uscata pentru animale Orijen sunt mereu PROASPETE: niciodata congelate sau uscate.

 

Prin ingredientele atent selectionate, mereu proaspete si diversificate, Orijen reuseste sa ofere animalelor de companie dieta de care ele au nevoie in mod natural si devine astfel un producator mondial de 6 stele

 

CUMPARA  ORIJEN  

 

Actualizat la: 02 Mai 2012
Adauga comentariu