Acana - formula noua, ambalaj nou!

(5 / 2 voturi)


Acana are acum o formula noua, imbunatatita si un look nou. Modificarile aparute in formula Acana sunt:

Orezul a fost scos din lista de ingrediente a tuturor sortimentelor Acana pentru ca nu era un ingredient regional iar producatorii vor sa colaboreze doar cu surse sigure, locale si de incredere pentru provenienta ingredientelor. Singura cereala prezenta in noua formula este ovazul, considerat hipoalergenic, cu un index glicemic scazut.

Cartoful Burbank, acest sortiment de cartof confera umiditatea necesara pentru noua formula de mancare pentru caini.

Schimbarea majora a sursei de proteine provenite din peste este cea de-a treia diferenta fata de vechea formula: somonul a fost inlocuit cu platica. Aceasta schimbare a fost facuta in primul rand pentru ca producatorul Acana sa asigure in continuare ingrediente proaspete, niciodata congelate. Somonul salbatic este dificil de obtinut pe intreaga perioada a anului: solutia ar fi fost utilizarea somonului de ferma, a somonului congelat sau renuntarea completa la somon. Platica salbatica este un ingredient local disponibil pe intreaga perioada a anului. Pentru a compensa diferenta de Omega3 dintre carnea somonului si cea a platicii, a fost adaugat ulei de hering. Aceasta schimbare face ca noua formula sa confere animalelor o cantitate mai mare de acizi grasi Omega3 fata de vechea formula.


                    La capitolul "proteine", noua formula Acana contine mai multa carne proaspata de pui, asadar noua formula ofera un aport crescut de proteine organismului canin.
La capitolul "fructe si legume", noile surse de ingrediente regionale si mereu proaspete au facilitat adaugarea in formula a dovleacului si a perelor, ceea ce a crescut nivelul de fibre oferite de Acana, aport de fibre care asigura sanatatea sistemului digestiv si a tranzitului intestinal, faciliteaza mentinerea greutatii optime si ajuta la prevenirea balonarii.

Acana formula noua = Acana clasic – orez – somon + cartof Burbank + platica + ulei hering + dovleac + pere + carne proaspata de pui

 Vezi produsele 

 

Actualizat la: 10 Apr 2012
Adauga comentariu