Pet head - produse de ingrijire caini

(5 / 1 voturi)

Ce este  Pet Head?
Pet Head  este o gamă premium de produse  cosmetice pentru câini: şampoane, balsamuri şi spray-uri. Este produs sub aceeaşi licenţă care produce o gamă foarte cunoscută de produse cosmetice pentru oameni : Bed Head by Tigi.

Pet Head este produs numai din ingrediente de înaltă calitate, fiecare produs este special creat pentru a răspunde nevoilor individuale.


Ce face ca Pet Head să fie un produs special?
Toate reţetele produselor Pet Head au pH control, nu conţin parabeni, derivaţi din petrol, sulfaţi, iar câinele nu va fi afectat dacă se întâmplă să lingă sau să înghită din produs. (Parabeni - substanţe folosite pentru conservarea produselor cosmetice).

Pet Head nu este testat pe animale, produsele sunt parfumate cu ingrediente naturale.
Nu conţin săpun şi nu afectează eficacitatea produselor antiparazitare.
Pet Head vine cu parfumuri uimitoare aceasta fiind una din caracteristicile care fac ca acest produs să fie diferit de altele.

Este scump ?
Ambalajele Pet Head bottles conţin o cantitate dublă de produs faţă de şampoanele obişnuite pentru animale de companie. Concentraţie ridicată, Pet Head poate fi diluat până la 16 ori  - deci, “cu puţin se face mult” !

Şampoane
Dirty Talk – şampon recomandat tuturor câinilor – special creat pentru câinii cu miros neplăcut !  Conţine „Ordonone‟ – un ingredient patentat special creeat pentru a elimina mirosul neplăcut al blănii.

Fears for Tears – şampon cu formulă hipoargenică, “fără lacrimi”, ideală pentru puii de căţel şi pentru rasele  cu “ faţa turtită”!

Life’s An Itch – şampon ce calează rapid iritaţiile pielii provocate de muşcături de insecte sau pile foarte  uscată.

Quickie – şampon cu clătire rapidă, perfect pentru câinii cărora nu le place să stea la baie şi pentru câinii cu părul lung.

Balsamuri
Double Dipping – Această combinaţie minunată de şampon + balsam curăţă şi face blana mătăsoasă doar intr-un singur pas

Pulverizatoare (spray-uri)
Dry Clean – şampon cu spălare uscată – ideal a se folosi în perioadele dintre îmbăieri şi iarna – se
pulverizează direct pe părul câinelui apoi se periază eliminând murdăria.
Poof!- foarte recomandat şi folosit de către cosmeticienii canini – foarte eficient în eliminarea mirosului  neplăcut al blănii  - perfect a se folosi după plimbare. 

Actualizat la: 28 Mai 2012
Adauga comentariu