Small & Miniature - Protecţie pentru câinii de talie mică, într-o lume mare

(5 / 1 voturi)

Protecţie pentru câinii de talie mică într-o lume mare
Imaginează-ţi că vezi lumea aceasta mare şi întinsă prin ochii micii tale comori. Plină de aventură, dar nu lipsită de stres şi riscuri prin care sănătatea este pusă în pericol. Cum putem avea grijă de sănătatea şi siguranţa animalului nostru în aceste condiţii? Nutriţia echilibrată cu precizie este un început grozav. Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature conţine cantităţi mari de vitamine C şi E pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea speranţei de viaţă în cazul câinilor de talie mică. 
Cu taurină adăugată şi cantitate controlată de sare, Small & Miniature susţine sănătatea inimii, în timp ce conţinutul echilibrat de minerale contribuie la dezvoltarea oaselor puternice, iar acizii graşi Omega-3 ajută la sănătatea articulaţiilor. 

Beneficiile utilizării hranei Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature:
-Susţine sistemul de apărare/imunitatea
-Uşor de digerat. 
-Piele sănătoasă, blană lucioasă

Poţi contribui la sănătatea sistemului imunitar al câinelui tău şi la îmbătrânirea sănătoasă a acestuia cu ajutorul hranei echilibrate cu precizie, cu adaos de antioxidanţi. Antioxidanţii ajută la neutralizarea radicalilor liberi care pot distruge celulele şi ADN-ul animalului, în mod special sistemul nervos şi cel imunitar. Organismul câinelui produce de la sine antioxidanţi, dar suplimentul de antioxidanţi din hrană oferă protecţie suplimentară. Formula superioară antioxidantă din hrana Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature conţine o combinaţie unică de antioxidanţi - ce include vitaminele E şi C, beta-caroten şi seleniu - dovediţi clinic pentru fortificarea răspunsului imunitar al animalului şi reducerea riscurilor de îmbolnăvire.
În mod special, căţeii sunt cei mai expuşi la risc din cauza radicalilor liberi. Hills™ Science Plan™ Small & Miniature Puppy conţine antioxidanţi clinic dovediţi care ajută la construirea unui sistem imunitar sănătos chiar de la început.

100g Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature1 conţine aceeaşi cantitate de vitamina E ca 250g de migdale, o sursă bogată de vitamina E.2

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE INGREDINTE


Beneficii speciale pentru câinii de taie mică şi pitică, indiferent de vârstă.
- Nutriţie echilibrată cu precizie, cu cantităţi mari de vitamine C şi E pentru susţinerea sistemului imunitar sănătos şi a prelungirii speranţei de viaţă în cazul câinilor de talie mică.
- Crochetă mai mică, în formă de disc, special concepută pentru a încuraja masticaţia şi în acelaşi timp potrivită pentru câinii de talie mică.


COMANDA HILL'S SMALL&MINIATURE cu pui 6.5KG

 

 

Actualizat la: 28 Sep 2012
Adauga comentariu