NATURINA ELITE - Hrană naturală, echilibrată în mod ştiinţific!

(5 / 1 voturi)

De ce sa-i cumperi cainelui tau noua mancare de la NATURINA?

NATURINA este o mancare creată cu un scop important: pentru a oferi acestora o hrană naturală de cea mai înaltă calitate! Un animal sănătos şi frumos este rezultatul unei diete autentice şi adecvate. În acest sens, pentru a îndeplini standarde înalte de calitate, NATURINA selectează cele mai bune ingrediente de pe piaţă, pe care le primeşte de la furnizori de încredere, asigurând funcţionalitatea şi siguranţa alimentelor  în întregul lanţ alimentar. De aceea, în reţetele sale, NATURINA se angajează să utilizeze ingrediente de primă clasă, care nu conţin substanţe modificate genetic. Simţul gustului animalelor noastre nu va fi supus unor alimente care nu sunt apetisante sau atrăgătoare. NATURINA alege cele mai bune bucăţi de carne, fără a modifica gustul prin intermediul substanţelor chimice şi a medicamentelor şi fără a adăuga coloranţi sintetici şi conservanţi.
Mancarea NATURINA a creat sistemul de protecţie NATURINA BIO PROTECTION, un sistem de protecţie 100% natural, prin utilizarea de alimente specifice, numite Alimente funcţionale (cunoscute şi ca nutraceutice) , care au efecte benefice asupra sănătăţii. Un nutraceutic este un „aliment funcţional” sau un aliment sănătos, eficient, datorită componentelor nutritive asociate cu funcţii specifice, precum calitatea digerabilă şi hipoalergenică, şi proprietăţilor curative ale ingredienţilor activi extraşi din plante. 
Există două categorii de alimente funcţionale:
a) alimente care sporesc o anumită funcţie fiziologică, pe lângă rolul lor în creşterea şi dezvoltarea organismului.
Acest tip de alimente nu poate fi folosit în tratarea sau prevenirea anumitor boli. De exemplu, NATURINA foloseşte morcovii, care conţin o cantitate mare de fibre, ceea ce duce la o bună funcţionare a intestinelor şi făcând produsul să fie un antidiareic natural, care ajută la obţinerea unei bune consistenţe a scaunului;
b) alimente care reduc riscul apariţiei unui boli. De exemplu, studiile recente au arătat că licopenul din roşii are proprietăţi antioxidante care previn instalarea unor boli canceroase.
 COMANDA-I  NATURINA CAINELUI TAU!
 

Până acum, NATURINA este singurul tip de hrană pentru animale care foloseşte uleiul de măsline extravirgin. Acesta are o aromă distinctivă şi oferă reţetei o savoare unică şi de neuitat. Utilizarea uleiului de măsline este o tradiţie în zonă Mării Mediterane, precum şi o sursă excelentă de acizi graşi esenţiali pentru prevenirea anumitor boli şi forme de eczeme. Acizii graşi sunt folosiţi şi pentru stimularea circulaţiei vitaminelor solubile; grăsimile nesaturate joacă un rol important în mai multe etape ale vieţii celor mai buni prieteni ai omului, în creştere, pentru dezvoltarea sistemului nervos, pentru piele, atât la adulţi cât şi la animalele vârstnice, atunci când nivelul de proteine trebuie să fie redus. Integrarea acestor substanţe este în mod cert o soluţie pentru o energie echilibrată. În plus, acizii graşi esenţiali, împreună cu vitamina E creează un antioxidant din ce în ce mai apreciat de nutriţioniştii veterinari, datorită importanţei sale în prevenirea şi tratarea îmbătrânirii la nivelul membranelor celulelor. Acidul oleic este un antioxidant foarte eficient, iar uleiul de măsline este singura sursă din care poate fi extras. Aceasta este filosofia NATURINA, de a asocia cercetarea ştiinţifică cu produsele utilizate în mod obişnuit pentru o dietă mediteraneană, în vederea obţinerii unui meniu real, bogat în substanţe care să menţină sănătatea prietenilor noştri patrupezi.

În ceea ce priveşte natura, Naturina nu acordă atenţie numai calităţii organoleptice a produsului, dar şi tuturor aspectelor referitoare la sustenabilitatea mediului, reprezentată prin materiale reciclabile şi ambalaje ecologice pentru hrană şi pentru recompense. Respectul pentru natură reprezintă mai mult decât respectul pentru oamenii care trăiesc în această natură. Astfel, Naturina natural luptă deschis împotriva experimentelor pe animale, iar produsele Naturina nu sunt testate pe animale (FĂRĂ CRUZIME).  Peştele este prins din apropierea ţărmului, prin intermediul unor metode prin care se protejează ecosistemul marin, fără a afecta delfinii (SIGUR PENTRU DELFINI).

POTI COMANDA HRANA NATURINA AICI!

 

Actualizat la: 01 Oct 2012
Naturina hrana caini
Adauga comentariu