Concurs Agility 2012

Sambata, 15 decembrie 2012, Clubul Cainilor Utilitari si Planeta HamHam va invita la un nou concurs de Agility, care speram sa devina traditie si sa stranga un numar si mai mare de participanti si spectatori pe doua si patru picioare. Va fi un concurs extrem de distractiv pentru toata lumea, mai ales ca va fi urmat de o petrecere de craciun pe masura!
Pregatiti-va, cu mic, cu mare, pentru ca acest concurs este deschis tuturor stapanilor de caini din oras care ne vor arata ce pot face cu cainii lor.
Inscrierile se fac in ziua concursului, incepand cu ora 12:00. Concursul va incepe la ora 13:00.

Probele din concurs la care puteti participa cu cainele vostru sunt:

Proba 1 - Sarituri viteza: unde trebuie sa parcurgi un traseu plin de obstacole impreuna cu cainele tau, fara lesa (pentru cateii cu experienta in ale saritului peste obstacole).

Proba 2 - Sarituri viteza incepatori: cainele tau va parcurge in lesa un traseu cu obstacole de sarituri, sub indrumarea ta.

Proba 3 - Saritura in inaltime: cel mai agil caine care va sari cel mai sus, fara sa darame stacheta, va iesi invingator.

Proba 4 - Proba de viteza: cainele care-si iubeste stapanul mai mult, va castiga. O proba contra cronometru, la care poate participa toata familia. Cainele va sta in spatele liniei de start iar stapanul il va chema dincolo de linia de sosire.

Proba 5 - Agility clasic: cainele va parcurge un traseu complex de obstacole unde vor conta corectitudinea si timpul (pentru cateii care au mai lucrat pe o pista de agility).

In cazul in care sunteti posesori sau admiratori de caini agili, iar cele de mai sus va atrag, sunteti asteptati la Planeta HamHam, in strada Barbu Vacarescu nr. 164, pe 15 decembrie, la ora 12:00. Mai multe detalii pe www.caini-utilitari.ro sau la numarul de telefon 0723 642 130.

VA ASTEPTAM!

When - Saturday, Dec 15, 2012 GMT+02:00
Where - Bucuresti, Planeta HamHam - Barbu Vacarescu 164, sector 2
Who - Clubul Cainilor Utilitari

Actualizat la: 10 Dec 2012
concurs agility
Adauga comentariu