Happy Dogs » »
Dresaj / Comportament

articole / Dresaj / Comportament

Vizualizare articole pe categorie

Sambata, 15 decembrie 2012, Clubul Cainilor Utilitari si Planeta HamHam va invita la un nou concurs de Agility, care speram sa devina traditie si sa stranga un numar si mai mare de participanti si spectatori pe doua si patru picioare. Va fi un concurs extrem de distractiv pentru toata lumea, mai ales ca va fi urmat de o petrecere de craciun pe masura!
Pregatiti-va, cu mic, cu mare, pentru ca acest concurs este deschis tuturor stapanilor de caini din oras care ne vor arata ce pot face cu cainii lor.
Inscrierile se fac in ziua concursului, incepand cu ora 12:00. Concursul va incepe la ora 13:00.

Actualizat la: 10 Dec 2012Cainii au nevoie de exerciţiu, indiferent de vreme. Fie ca e ploaie sau soare puternic, cainii au nevoie de stimulare mentala si fizica. În astfel de zile cand nu poti iesi cu cainele afara, este util să aveţi la îndemână o varietate de idei pentru a scuti cainele de plictiseala. Iată câteva idei care va vin in ajutor!
1. Jucarii cu mancare - Jucariile clasice din cauciuc Kong pot fi umplute cu o mare varietate de recompense. Jucarii de acest tip sunt : Gourdo, Kong , Kong extreme, Kong wobbler, jucariile Busy Buddy si Buster Cubes.
2. Cautarea de recompense - Dacă pui recompensele in bolul de mancare e foarte posibil sa dispara in 15 secunde, cainele sa se uite in sus la tine...

Actualizat la: 15 Nov 2012
(5 din 3 voturi)In perioada 22-24 iunie 2012 am fost prezenti la targul Pet Expo unde am stat de vorba cu oamenii care au catei. A fost o experienta interesanta din care am invatat multe despre proprietarii de caini si perceptia lor asupra jucariilor.
Din discutiile cu ei am observat nu sunt dispusi sa cumpere jucarii pentru catei din diverse motive: cainele distruge orice jucarie; catelul este prea mare sa se joace cu anumite jucarii (jucarii concepute desigur pentru caini de talie mare); catelul este mic si nu este interesat de jucarii...

Actualizat la: 25 Oct 2012
(5 din 3 voturi)Sistemul de gard invizibil DogWatch asigura libertate de mişcare patrupedului şi totodată restricţioneaza accesul la unele zone, spaţii unde nu doriţi să aibă acces. Acest lucru il puteţi realiza fără să fiţi nevoiţi să atenţionaţi permanent cainele. Chiar dacă lipsiţi de acasă puteţi verifica dacă a trecut în zona, spaţiul de evitat.

Actualizat la: 09 Oct 2012

Indiferent de talie, trebuie sa ne dresam cainele pentru a-l invata sa relationeze cu mediul nostru si a evita situatiile neplacute.
Cred ca ati intalnit situatii in care cateii de talie mica se isterizau atunci cand cineva trecea cu un caine de talie mai mare. Partea mai dureroasa e ca stapanii lor, in loc sa-i potoleasca si sa-i corecteze, se distrau ba chiar ii intaratau: "Asa tata, mananca-l!"....

Actualizat la: 28 Iun 2012
(5 din 2 voturi)Jocurile si jucariile interactive sunt recomandate pentru a stimula si activa mintea cainelui, ii dam de lucru intr-un mod distractiv in timp ce ne imbunatatim relatia cu el. Abilitatile cainelui si inventivitatea vor fi recompensate imediat cu aceste jocuri.
Jucariile interactive sunt create pentru a stimula cainele sa gaseasca diverse solutii pentru a rezolva o problema, motivat de recompensele ascunse in capacele, in discurile care se invart, in capacele care se imping sau se ridica...

Actualizat la: 28 Iun 2012
(5 din 3 voturi)Cumpara accesorii si jucarii din shop-ul Happydogs.ro, in valoare de minim 200 lei si vei primi din partea noastra o reducere de 50% la cursurile de dresaj, Disciplina de Baza sau Puppy School, sustinute de Clubul Cainilor Utilitari.
Ne distram si invatam!

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Fie ca mergi la un crescator sau la un adapost de animale, e important sa ai in vedere cateva informatii inainte de a aduce acasa un caine.
Daca nu te intereseaza rasa cainelui, iti recomandam sa adopti un caine oferit de o fundatie care se ocupa cu plasarea animalelor fara stapan. Aceste fundatii au persoane specializate care iti pot oferi sfaturi bune legate de ingrijirea cainilor adoptati, iti pot spune care este planul de vaccinare al cainelui, medicamentele de care ar avea nevoie si asa mai departe.
Daca te-ai hotarat deja ca vrei un caine de rasa si stii exact si ce rasa ti se potriveste, contacteaza crescatorii si cere sa vezi parintii puiului...

Actualizat la: 18 Apr 2012
(5 din 2 voturi)Video- engleza
Invata-ti cainele un nou truc simpatic!

Actualizat la: 21 Mar 2012
(5 din 1 vot)Un filmulet in engleza care iti arata cum sa-ti inveti cainele sa vina la chemare, comanda esentiala in dresajul de baza.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 2 voturi)