Happy Dogs » »
Dresaj / Comportament

articole / Dresaj / Comportament

Vizualizare articole pe categorie

Cand ii dai recompense sare si te agata de degete? In filmulet o sa vezi ce trebuie sa faci pentru a corecta acest obicei.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Sunt descrise pe scurt perioadele prin care trece un caine din faza intrauterina pana la seniorat.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 0 voturi)Actul de a roade pare a fi o chestiune de preferinţa individuala printre câini: unii au o dorinta innascuta de a roade ca o activitate plăcută în sine şi unii par să nu simta in nici un fel nevoia de a roade, cu excepţia cazului în care acestia sunt condusi catre aceasta activitate de o plictiseala pura.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Nici un proiect, în afară de creşterea unui copil, nu necesită răbdare mai multa decat dresajul canin. Fiecare caine are un temperament diferit care prezintă provocări. Unii sunt inteligenti, dar zgomotosi şi uşor de distras, unii sunt dornici să-i faca pe plac stapanului, dar usor mai prostuti, insa consideraţii speciale sunt necesare pentru dimensiune.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(4 din 1 vot)

Cainii sunt animale care traiasc in haite, prin urmare ei inteleg structurile sociale si obligatiile ce revin din acestea si sunt cababili de a invata cum sa se comporte in preajma altor membri ai haitei. Cainii adulti isi educa puii corectandu-i cand nu se comporta cum trebuie (musca prea mult, etc) si ii rasplatesc atunci cand au comportamentul corect (se joaca cu puii lor, ii hranesc, ii spala, etc).

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Inainte de a incepe sa cititi si sa invatati despre diferitele tipuri de personalitate, trasaturile caracteristice fiecarei rase, ar fi cateva puncte ce trebuie luate in considerare atunci cand decideti ce rasa este perfecta pentru dvs.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Daca stai in preajma cainilor destul de mult, in special in preajma unora care interactioneaza cu altii, vei observa ca folosesc anumite semnale pentru a comunica anumite lucruri. Exista anumite expresii ale corpului care spun : “ nu sunt un pericol pentru tine”.

Mirosirea pamantului, linsul pe bot, cascatul...

Actualizat la: 10 Feb 2012
(5 din 1 vot)Trucuri utile pentru parinti ocupati. Invata-ti cainele sa faca patul!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(4 din 1 vot)In acest filmulet cainele invata sa duca gunoiul la poarta. Cand ai mainile ocupate acest truc poate fi de mare ajutor!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(5 din 1 vot)Daca esti si parinte si stapan de caine, sigur esti foarte ocupat! Vezi in filmulet cum te poate ajuta cainele sa schimbi un scutec!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(5 din 1 vot)