Happy Dogs » »
Dresaj / Comportament

articole / Dresaj / Comportament

Vizualizare articole pe categorieActualizat la: 09 Ian 2012
(5 din 1 vot)Poate sunteţi în căutarea a ceva ce puteti face impreuna cu cainele dvs, ceva mai organizat si poate un pic mai competitiv. Există o varietate de astfel de activităţi pe care le puteti face impreuna cu cainele, precum: agilitate, dans, flyball, frisbee, disciplina, urmarire....
Recomandarea noastra este sa incepeti cu disciplina si putina agilitate, apoi totul va fi usor!
Citeste tot articolul, vezi ce ti se potriveste mai bine si distractie placuta!

Actualizat la: 02 Dec 2011
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 07 Nov 2011
(4 din 1 vot)


Actualizat la: 07 Nov 2011
(4 din 1 vot)
Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Dresajul de companie presupune parcurgerea urmatoarelor etape:testarea aptitudinilor,motivarea pozitiva,atentia,fixarea comenzilor.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Problemele de comportament, reprezinta manifestari sau reactii nedorite ale unor caini in anumite situatii. Ele nu au neaparat o legatura directa cu parcurgerea sau neparcurgerea unui program de dresaj. Cauzele aparitiei problemelor de comportament la caini pot fi multiple: genetice, medicale, psihologice, traumele, erorile de dresaj sau educationale precum alintul si permisivitatea excesiva a stapanilor, care duc la nerecunoasterea autoritatii acestora.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Predresajul este perioda in care puiul invata foarte usor, de aceea respectand un program, impunand cateva reguli de convietuire si recompensand comportamentul adecvat vom preveni aparitia unor probleme de comportament, ne vom usura viata si vom diminua perioada necesara instruirii ulterioare a cainelui.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(3 din 1 vot)
Actualizat la: 04 Nov 2011
(3 din 1 vot)