Happy Dogs » »
Dresaj / Comportament

articole / Dresaj / Comportament

Vizualizare articole pe categorie


Actualizat la: 18 Oct 2011
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 18 Oct 2011
(5 din 1 vot)Cum sa-ti inveti cainele sa nu mai traga in lesa

Actualizat la: 18 Oct 2011
(5 din 1 vot)Dintotdeauna dresajul utilitar a reprezentat unul din cele mai importante aspecte ale cresterii si convietuirii dintre oameni si caini. Pornind de la aptitudinile cainilor pe deoparte si cerintele sau nevoile umane pe de-alta, au fost create aproape 400 rase canine. O lunga perioada de timp aptitudinile pentru dresaj si munca au fost unicul criteriu de selectie a cainilor, criteriile estetice de selectie aparand mult mai tarziu, odata cu primele expozitii de frumusete canina.

Actualizat la: 11 Oct 2011
(4 din 1 vot)

Lasati la o parte ziarul si sfaturile pe care le-ati primit in parc si nu va suparati daca puiutul dvs nu intelege ca nu trebuie sa isi faca nevoile in casa, el nu percepe locuinta noastra la fel ca noi. Pentru a il ajuta sa inteleaga ca trebuie sa pastreze curata intreaga locuinta avem nevoie de timp, rabdare si mai ales implicare.

Actualizat la: 11 Oct 2011
(4 din 1 vot)Testul Campbell ne da o imagine cu privire la inteligenta, echilibrul si dorinta de lucru a cainelui cu stapanul. In cazul in care raspunsurile cele mai intalnite sunt 3 si 4 atunci cainii pot fi considerati buni companioni. Cainii cu punctaj majoritar 1 sau 2 au calitatile necesare pentru a deveni caini de serviciu, paza si protectie.

Actualizat la: 10 Oct 2011
(3 din 1 vot)