articole

Vizualizare articole pe categorie

Actul de a roade pare a fi o chestiune de preferinţa individuala printre câini: unii au o dorinta innascuta de a roade ca o activitate plăcută în sine şi unii par să nu simta in nici un fel nevoia de a roade, cu excepţia cazului în care acestia sunt condusi catre aceasta activitate de o plictiseala pura.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Nici un proiect, în afară de creşterea unui copil, nu necesită răbdare mai multa decat dresajul canin. Fiecare caine are un temperament diferit care prezintă provocări. Unii sunt inteligenti, dar zgomotosi şi uşor de distras, unii sunt dornici să-i faca pe plac stapanului, dar usor mai prostuti, insa consideraţii speciale sunt necesare pentru dimensiune.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(4 din 1 vot)Pe piata se gasesc in momentul de fata o multime de tipuri de mancare pentru catei si alegerea unui anumit tip poate fi coplesitoare. Există hrană pentru câini de talie mică, câini de talie mare, câini slabi, câini obezi, caini lenesi,câini activi, chiar şi produse alimentare specifice unei rase (mancare pt Labradori).

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Ce am inventat noi oamenii ca sa scapam de mirosul urat de pe cainii nosrtii? Baia! Dar nu o simpla baie, spalatul unui caine poate fi foarte complex in zilele nostre, cu atatea optiuni de instrumente si tehnici

Actualizat la: 21 Feb 2012
(4 din 2 voturi)

Cainii sunt animale care traiasc in haite, prin urmare ei inteleg structurile sociale si obligatiile ce revin din acestea si sunt cababili de a invata cum sa se comporte in preajma altor membri ai haitei. Cainii adulti isi educa puii corectandu-i cand nu se comporta cum trebuie (musca prea mult, etc) si ii rasplatesc atunci cand au comportamentul corect (se joaca cu puii lor, ii hranesc, ii spala, etc).

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Pana de curand se credea ca fiecare an din viata unui caine este echivalent cu 7 ani la oameni insa erau cateva lucruri care nu prea se potriveau: un caine de un an de zile poate da nastere pe cand un copil de 7 ani, nu; cel mai batran caine are 29 de ani, ceea ce ar insemna 203 ani umani; sunt o multime de caini care au implinit 11 ani si sunt mult mai zburdalnici decat un om de 77 ani, deaceea medicii veterinari au stabilit ca 77 este " noul 60" si au venit cu un mod mai precis pentru a calcula varsta unui caini in ani umani.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Inainte de a incepe sa cititi si sa invatati despre diferitele tipuri de personalitate, trasaturile caracteristice fiecarei rase, ar fi cateva puncte ce trebuie luate in considerare atunci cand decideti ce rasa este perfecta pentru dvs.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 1 vot)Daca stai in preajma cainilor destul de mult, in special in preajma unora care interactioneaza cu altii, vei observa ca folosesc anumite semnale pentru a comunica anumite lucruri. Exista anumite expresii ale corpului care spun : “ nu sunt un pericol pentru tine”.

Mirosirea pamantului, linsul pe bot, cascatul...

Actualizat la: 10 Feb 2012
(5 din 1 vot)Trucuri utile pentru parinti ocupati. Invata-ti cainele sa faca patul!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(4 din 1 vot)In acest filmulet cainele invata sa duca gunoiul la poarta. Cand ai mainile ocupate acest truc poate fi de mare ajutor!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(5 din 1 vot)