articole

Vizualizare articole pe categorie

Daca esti si parinte si stapan de caine, sigur esti foarte ocupat! Vezi in filmulet cum te poate ajuta cainele sa schimbi un scutec!

Actualizat la: 31 Ian 2012
(5 din 1 vot)Biscuti cu ficat- recompensa pentru catei sanatoasa si usor de facut

Actualizat la: 27 Ian 2012
(5 din 1 vot)
Sfaturi pentru cateii de interior si pentru cateii de curte. Cum sa le protejam labutele si blana, ce masuri suplimentare trebuie luate in aceasta peioada pentru a avea un catel santos.

Actualizat la: 11 Ian 2012
(5 din 1 vot)M-am hotarat sa gatesc pentru cainele meu cand am vazut cat de scumpa e mancarea hipoalergenica pentru catei, recomandata de medicul nostru veterinar , pentru o alergie pe care o avea Luke la acel moment. Am fost multumiti de rezultate si am continuat sa-i gatesc si dupa ce s-a vindecat.

Actualizat la: 11 Ian 2012
(5 din 1 vot)Actualizat la: 09 Ian 2012
(5 din 1 vot)Filmat de Keith Hopkin.

Actualizat la: 14 Dec 2011
(5 din 1 vot)Sambata, 17 decembrie, Clubul Cainilor Utilitari si Planeta HamHam va invita la primul concurs de Agility din Bucuresti, un concurs maxim de distractiv atat pentru participanti cat si pentru spectatori, urmat de o petrecere pe masura!
Neavand pretentia sa atinga standardele cele mai pretioase ale domeniului, intrunirea isi doreste sa instaureze distractia si voia buna ca ingrediente esentiale ale manifestarii. Mai cu seama, organizatorii, isi propun sa puna bazele unei traditii, ca fiecare an sa se sfarseasca cu un concurs petrecere.
Pregatiti-va, cu mic, cu mare, pentru ca acest concurs este deschis tuturor stapanilor de caini din oras care au muncit tot anul, iar acum ne vor arata ce pot face cu cainii lor. Inscrierile se fac in ziua concursului, intre orele 11:00-12:00.

Actualizat la: 13 Dec 2011
(5 din 1 vot)Acum ii poti cumpara catelului tau si mancarea, si hainutele, si jucariile, cu doar cateva click-uri.
HappyDogs.ro in colaborare cu GECAD ePayment iti ofera o facilitate noua!

Actualizat la: 09 Dec 2011
(5 din 1 vot)La data de 23 decembrie 2010,organizatia ARME a salvat doi catei din rasa Beagle dintr-un laborator de testare medicală.
Acesti caini nu au fost niciodata liberi, nu au mers pe iarba si nu au fost mangaiati sau alintati vreodata.
Cei de la ARME au surpins primii lor pasi in libertate, un filmulet foarte emotionant.

Actualizat la: 08 Dec 2011
(5 din 1 vot)