articole

Vizualizare articole pe categorie

Poate sunteţi în căutarea a ceva ce puteti face impreuna cu cainele dvs, ceva mai organizat si poate un pic mai competitiv. Există o varietate de astfel de activităţi pe care le puteti face impreuna cu cainele, precum: agilitate, dans, flyball, frisbee, disciplina, urmarire....
Recomandarea noastra este sa incepeti cu disciplina si putina agilitate, apoi totul va fi usor!
Citeste tot articolul, vezi ce ti se potriveste mai bine si distractie placuta!

Actualizat la: 02 Dec 2011
(5 din 1 vot)Osteoartrita sau boala articulara degenerativa afecteaza articulatiile producand durere - apare frecvent la animalele mici si in general la animalele in varsta. Artrita este o inflamatie a articulatiei care poate fi degenerativa sau de tip inflamatoriu.

Actualizat la: 18 Nov 2011
(4 din 1 vot)Targuri internationale pentru animale clasificate pe tari si pe orase.

Actualizat la: 18 Nov 2011
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 11 Nov 2011
(5 din 1 vot)


Actualizat la: 07 Nov 2011
(4 din 1 vot)
Actualizat la: 07 Nov 2011
(4 din 1 vot)
Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Metabolismul canin este diferit de cel uman, durata de viata, perceperea timpului, sensibilitatea vizuala, olfactiva, tactila si auditiva difera de la rasa la rasa sau chiar individ.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Dresajul de companie presupune parcurgerea urmatoarelor etape:testarea aptitudinilor,motivarea pozitiva,atentia,fixarea comenzilor.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)Problemele de comportament, reprezinta manifestari sau reactii nedorite ale unor caini in anumite situatii. Ele nu au neaparat o legatura directa cu parcurgerea sau neparcurgerea unui program de dresaj. Cauzele aparitiei problemelor de comportament la caini pot fi multiple: genetice, medicale, psihologice, traumele, erorile de dresaj sau educationale precum alintul si permisivitatea excesiva a stapanilor, care duc la nerecunoasterea autoritatii acestora.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)