articole / Sanatate

Vizualizare articole pe categorie

Indicatii:
• Piele: eczeme si iritatii, dermatite, seboree, deshidratare
• Blana: mata, rara, lipsita de stralucire; naparlire excesiva
• Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatoriu
• Probleme cardiace, inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare)
• Probleme si suferite articulare (artrita, reumatism)
• Efect anti-inflamator
• Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal...

Actualizat la: 15 Nov 2012
(5 din 2 voturi)Pet Head este o gamă premium de produse cosmetice pentru câini: şampoane, balsamuri şi spray-uri. Este produs sub aceeaşi licenţă care produce o gamă foarte cunoscută de produse cosmetice pentru oameni : Bed Head by Tigi.

Actualizat la: 28 Mai 2012
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 09 Mar 2012
(4 din 1 vot)Inca din timpurile cele mai vechi a existat o convietuire intre oameni si caini, care s-a dovedit avantajoasa ambelor parti. Bazata la inceput pe faptul ca animalele primeau surplusul de vanat care le prisosea oamenilor, aceasta convietuire a devenit ulterior deosebit de benefica pentru om, intrucat el era avertizat prin latratul cainelui de apropierea animalelor de prada.Omul modern a gasit cainilor o serie de locuri de munca, utilizandu-le capacitatile senzoriale deosebite si mai ales acea particularitate psihica, atat de apropiata de inteligenta propriu-zisa, care le permite sa inteleaga destul de repede si sa retina pentru totdeauna ceea ce vrea stapanul de la ei.

Actualizat la: 02 Mar 2012
(5 din 2 voturi)

In primele (6-14)saptamani de viata deparazitarile interne se fac la fiecare 14 zile de vaccinare; ulterior deparazitarea efectuandu-se la 3-4 luni de cate ori este nevoie.

Actualizat la: 21 Feb 2012
(5 din 0 voturi)Ce am inventat noi oamenii ca sa scapam de mirosul urat de pe cainii nosrtii? Baia! Dar nu o simpla baie, spalatul unui caine poate fi foarte complex in zilele nostre, cu atatea optiuni de instrumente si tehnici

Actualizat la: 21 Feb 2012
(4 din 2 voturi)
Sfaturi pentru cateii de interior si pentru cateii de curte. Cum sa le protejam labutele si blana, ce masuri suplimentare trebuie luate in aceasta peioada pentru a avea un catel santos.

Actualizat la: 11 Ian 2012
(5 din 1 vot)Osteoartrita sau boala articulara degenerativa afecteaza articulatiile producand durere - apare frecvent la animalele mici si in general la animalele in varsta. Artrita este o inflamatie a articulatiei care poate fi degenerativa sau de tip inflamatoriu.

Actualizat la: 18 Nov 2011
(4 din 1 vot)Metabolismul canin este diferit de cel uman, durata de viata, perceperea timpului, sensibilitatea vizuala, olfactiva, tactila si auditiva difera de la rasa la rasa sau chiar individ.

Actualizat la: 07 Nov 2011
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 03 Nov 2011
(4 din 1 vot)