David King Of Bulls

Anunturi: 0
Rase crescute: Bull Terrier
Aceasta canisa este inregistrata la Asociatia Chinologica Romana, membra a Federatiei Chinologice Internationale.
Ultima Actualizare: 21 Apr 2013

Noi suntem Bogdan, Monica si fiul nostru David. Suntem o familie de veterinari, iubitori de animale. Suntem din Bucuresti, Romania.
Avem o canisa mica de bull terrieri si ne dorim sa ramanem asa deoarece punem foarte mult suflet in cresterea cainilor si in tot ceea ce facem. Suntem siguri ca un numar crescut de caini ar limita conditiile ideale de crestere si intretinere a cainilor nostri.
Primul nostru bull terrier a fost Maya care a fost achizitionata in 2010. Maya este o catelusa bull terrier iubitoare si echilibrata si ne-a facut sa ne indragostim pe loc de aceasta rasa. Maya a fost adusa in casa noastra in ideea de a avea un caine cu care David sa creasca si sa se dezvolte armonios (la acea vreme David avea doar un an).
De atunci Maya si ulterior Misha, al doilea bull terrier, au devenit parte din familia noastra si datorita calitatilor acestei rase am inceput sa dezvoltam o adevarata pasiune pentru bull terrieri si am luat decizia in 2012 sa infiintam canisa de bull terrier David King of Bulls.

Canisa noastra este certificata si recunoscuta de catre Federatia Chinologica Internationala si Asociatia Chinologica Romana din anul 2012. Suntem membrii ai asociatiei Chinologice Romane si a Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti.

Canisa noastra este specializata in cresterea si selectia rasei Bull Terrier.

Contact
Bogdan MIhaescu
Sos Cotroceni, Bucuresti, judetul Bucuresti si Ilfov
www.terrierbull.ro
Telefon: 0724742234
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu