Canisa de Korona

Anunturi: 0
Rase crescute: Terrier negru rusesc
Aceasta canisa este inregistrata la Asociatia Chinologica Romana, membra a Federatiei Chinologice Internationale.
Ultima Actualizare: 03 Oct 2011

Canisa De Korona va prezinta terierul negru rusesc, rasa selectionata in Rusia la inceputul anilor 1950, in canisa militara „Steaua Rosie”. Aceasta rasa a fost creata pentru paza intreprinderilor si unitatilor militare strategice, in conditii climatice diferite. In 1981 terierul negru rusesc a fost recunoscut oficial ca rasa, iar in 1984 a fost inregistrat de FCI. Canisa De Korona a fost infiintata in 1997.

Desi o canisa tanara, De Korona este prima si cea mai buna canisa de terrier negru rusesc din Romania.
Cainii nostrii au castigat cele mai bune locuri la expozitiile canine din Romania si nu numai. Cainii nostri sunt importati din Rusia, provenind din cele mai bune linii genetice ale rasei (descendenti directi ai campionului si vicecampionului mondial din 2003!).

Cainii nostri au un aspect exterior splendid, caracter deosebit, temperament extraordinar si un sistem nervos stabil. Ei sunt paznici de nadejde, dar si parteneri de joaca pentru copiii nostri.
Toti cainii nostri sunt campioni ai Romaniei si au castigat nenumarate titluri la expozitii chinologice nationale si internationale.

Daca sunteti interesati si doriti sa aveti un prieten si un aparator de nadejde, va rugam sa ne contactati. Canisa De Korona va sta la dispozitie cu toate informatiile despre terierul negru rusesc si cu pui de cea mai buna calitate, proveniti din liniile genetice cele mai valoroase ale rasei.
Contact
Pál Zoltán
Brasov, Brasov, judetul Brasov
www.blackterrier.ro
Telefon: 0040-744-500241
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu