Happy Dogs »
Confidentialitate

Confidentialitate

Website-ul www.happydogs.ro apartine companiei SC Gobie Studio SRL.
Politicile redate mai jos sunt valabile pentru website-ul  www.happydogs.ro, care va fi in continuare numit website sau website-ul nostru.

Scopul prezentei Declaratii de confidentialitate este de a va pune la curent cu practicile de confidentialitate online si de a descrie posibilitatile pe care le aveti legate de modul in care sunt utilizate informatiile colectate din acest website.

Prin utilizarea acestui website,  acceptati politica de confidentialitate a datelor prezentate in cele ce urmeaza.

Consideratii generale
Gobie Studio SRL respecta confidentialitatea fiecarui individ care viziteaza website-ul, care raspunde metodelor noastre de publicitate interactive sau care ne trimite email. Prezenta Declaratie de confidentialitate descrie informatiile pe care Gobie Studio SRL le va colecta si modul in care vom utiliza aceste informatii. De asemenea, in prezenta Declaratie veti afla ce sa faceti daca nu doriti ca informatiile personale sa fie colectate sau partajate in timp ce vizitati website-ul, cand raspundeti mesajelor noastre publicitare bazate pe tehnologie Web sau cand ne trimiteti email.

Securitate
Nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. Desi noi facem toate eforturile pentru a va proteja informatiile personale folosind ultimele tehnologii, si dumneavoastra trebuie sa faceti acelasi lucru. Va solicitam sa va luati toate masurile necesare pentru a va proteja informatiile personale in timp ce navigati pe Internet. Noi nu ne vom asuma raspunderea pentru cazuri/accidente ca urmari ale acceselor neautorizate la informatiile dvs. personale.

Informatii impersonale colectate automat, colectate prin folosirea de Cookie-uri si a altor tehnologii
Servere-le noastre primesc si inregistreaza automat informatii de la browser-ele vizitatorilor (ex: tipul de browser de Internet pe care-l folositi, tipul de sistem de operare al computerului), inclusiv adresele de IP (Internet Protocol) ale computerului si alte informatii.  Aceste informatii sunt colectate la nivel de mii de vizitatori ai website-urilor si analizate ca un intreg. Analiza priveste tendintele vizitatorilor website-ului si determina ce sectiuni ale website-ului sunt accesate mai frecvent si ce informatii sunt considerate mai valoroase de catre vizitatori. De asemenea, e posibil sa colectam si sa inregistram informatii legate de ce anume ati vizualizat in website. Putem folosi aceste informatii si le putem combina cu informatiile personale, pentru a putea personaliza interactiunile noastre viitoare cu dumneavoastra. Prin asta, speram sa va oferim servicii mai bune, adaptandu-ne comunicarea pentru a va oferi mai mult din ceea ce va intereseaza si mai putin din ceea ce nu va doriti.

Colectarea informatiilor personale
Prezenta Declaratie de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale. Informatiile personale sunt date care pot fi utilizate in mod rezonabil pentru identificarea sau descrierea unei persoane. Gobie Studio SRL colecteaza informatii personale online cand:

    * Va inregistrati pentru a deveni membru si a putea folosi serviciile oferite de website
    * Ne trimiteti intrebari sau comentarii
    * Ne solicitati informatii sau materiale
    * Participati la sondaje online
    * Doriti sa trimiteti informatii prietenilor, familiei sau colegilor

Tipurile de informatii colectate pot fi: nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, informatii de facturare si livrare si alte informatii demografice.

Utilizarea informatiilor personale
Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta pe website sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in aceasta Politica in momentul colectarii informatiei. Copii ale corespondentei trimise de pe acest website, ce ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru  back-up.
Prin natura website-ului trebuie sa fiti constient de faptul ca datele de identificare folosite la inregistrare (nume, email, telefon) vor fi facute publice.

Link-uri externe
Website-ul contine link-uri catre alte Website-uri ce nu ne apartin. Gobie Studio SRL nu este responsabila de practicile de confidentialitate ale acelor Website-uri si va incurajeaza sa verificati practicile de confidentialitate ale Website-urilor respective.

Cum ne contactati
Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de confidentiliatatea utilizarii acestui website, va rugam sa ne contactati.

Modificari ale Declaratiei de confidentialitate
Gobie Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta Declaratie de confidentialitate, postand un anunt vizibil pe aceasta pagina sau, in eventualitatea unei modificari substantiale, prin notificarea tuturor clientilor ale caror informatii personale au fost retinute. Prezenta Declaratie de confidentialitate a fost modificata la 03 oct 2011.