Happy Dogs » » »
American English Coonhound

American English Coonhound

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: English Coonhound; Redtick Coonhound; Redtick English Coonhound
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: 18-29 Kg
Inaltime: Mascul: 61-66; Femela: 58-64 cm
Culoare: Blue and white, red and white, black and white with ticking; tri-color with ticking, brindle, or solid

(1 / 1 voturi)

Descriere

Rasa American Enghlish Coonhound coboară din rasele irlandeze şi franceze aduse în America. Ei au fost utilizate pentru a vâna vulpi pe timp de zi şi ratoni pe timp de noapte. Coonhoundii originali nu se incadrau in standardele americane de vanatoare pentru ca nu puteau urmari prada in copaci, atunci au fost incrucisati cu Bloodhound să consolideze capacitatea acestora de urmărire a mirosului. Astăzi AECoonhound sunt utilizati pentru a urmări si vâna ratoni, oposumi, cerbi, mistreţi.

Temperament

AECoonhound este adesea descris ca fiind un atlet bine condiţionat. Se mişcă fără efort şi poseda o mare rezistenta, vigoare şi putere. Aceasta rasa este capabila de o viteză extraordinară, este versatila si extrem de competitiva.
Afectuos, atent, fara frica si loial .AEC-ul ii place sa traisca in haita mai degraba decat sa fie singur caine .Se intelege bine cu mai mari, copii grijulii şi alte animale de companie cu care au crescut.

Ingrijire

Este recomandat periajul regulat cu o perie ferma. Scăldat trebuie efectuat numai când este absolut necesar. Este important să se verifice în mod regulat urechile şi ghearele. AEC sunt predispusi la displazie de sold.

Dresaj

AECoonhound necesită socializare timpurie. Ei nu raspund la metodele dure. Formarea trebuie să fie făcuta cu fermitate, corectitudine, răbdare şi coerenţa.

Activitate

O rasa extrem de energica, AEC-ul nu este recomandat pentru locuinţă la oraş sau un apartament. Ei triesc cel mai bine la tara cu un proprietar activ. Dacă acestia sunt excesiv de limitati devin plictisiti si vor avea tendinta de a deveni distructivi.
Durata de viata: 10-12 ani

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu