Happy Dogs » » »
American Eskimo Dog

American Eskimo Dog

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Eskie; American Eskimo; American Spitz
Grupa: Non-sportiv
Talie: medie
Greutate: 3-18 Kg
Inaltime: 23-48 cm
Culoare: alb sau alb cu crem

(2 / 2 voturi)

Descriere

Originea exacta a acestei rase este necunoscută deşi se crede ca acest caine de companie are originea în Germania si a fost adus in Statele Unite de către imigranţi germani în secolul 20. Un membru al familiei Spitz, Eskie vine în trei soiuri diferite: jucărie, miniatural şi standard. Ei au devenit extrem de popular în anii 1930 şi 1940 ca animal de circ.

Temperament

Denumit în mod obişnuit Eskie, aceasta rasa este compacta şi puternica. Un câine de tip nordic, extrem de agil şi mereu in alerta. Sunt considerate a fi una dintre cele mai inteligente rase de câini.Eskie este bine echilibrat, puternic şi cunoscut pentru longevitatea lor. Aceasta rasa versatila posedă abilităţi deosebite de lucru şi este un companion minunat.
Aceasta rasa fermecătoare şi jucăuşa este excelenta cu copiii şi îi place să fie coplesita cu atenţie. Se teme de straini si isi apara familia, le place sa latre si va suna alarma ori de câte ori consideră necesar. Aceasta rasa nu trebuie lasata mult timp singura, dacă este izolata, se va angaja în activităţi distructive.

Ingrijire

Aceasta rasa necesita periere cu o perie cu tepi de două ori pe săptămână pentru a preveni încurcăturile. Au pielea mai uscată decât multe alte rase astfel spalatul ar trebui să fie efectuat numai când este absolut necesar. Eskie este predispus la displazie de sold, cataracta si atrofia progresivă a retinei .

Dresaj

Eskie este usor de dresat şi dornic să ii faca pe plac stapanului. Aceasta rasa este foarte talentata la ascultare. Este foarte important sa aiba parte de socializare timpurie pentru a preveni agresiunea mai tarziu. Formarea trebuie să fie făcut cu fermitate, corectitudine, consecvenţă şi consolidare pozitiva.Eskie este destul de talentat in paza, efectuarea de trucuri, agilitate şi detectarea narcoticelor.

Activitate

Aceasta rasa trebuie să dispună de exercitii fizice regulate zilnice. Se bucură de plimbări sau joaca într-o curte închisă. Cainele eschimos american va creste bine intr-un apartament cu condiţia ca acesta sa fie plimbat si benefeicieze de sesiuni de joc in casa.


Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu