Happy Dogs » » »
Terrierul American fara par

Terrierul American fara par

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: AHT; Amerikaanse haarloze terrier;American Hairless Terrier
Grupa: Altele
Talie: mica
Greutate: 2-7 Kg
Inaltime: 18-41 cm
Culoare: Parti-color over underlying skin color; white, black, tan, fawn; bi or tri-color, sable, brindle.

Descriere

Dezvoltat pe parcursul anilor 1970 de către crescatorul Edwin Scott, Terrierul american fara par este descendentul, din intamplare, a Rat terrierului de rasa. Pentru ca se adreseaza si persoanelor care sufera de alergii la caini, aceasta rasa a devenit populara în Statele Unite şi ţări precum Anglia, Finlanda şi Canada. Terrierul american fara par este prima rasa fara par cu origni în Statele Unite ale Americii.

Temperament

Mici şi mijlocii în mărime, Terrier-ul american fara par este agil, activ şi musculos. Acesta este elegant, compact, prezinta un aspect încrezător şi au o expresie curioasa.

Afectuos, jucaus şi iubitor Terrier-ul american fara par este, de asemenea, fără teamă. Se inteleg bine cu copii mai mari, copiii grijuli sau copii cu care a crescut Se inteleg bine cu câinii, pisicile şi alte animale de companie. Rasa Terrier american fara par este de obicei foarte sociala şi prietenoasa, de asemenea, poate fi teritoriala. Sunt caini buni de paza deoarece acestia vor latra pentru a alerta familia de vizitatori şi de sunetele neobişnuite.

Ingrijire

Pielea de Terrier american fara par trebuie protejata de căldură şi frig, trebuie dat cu crema cu protecţie solară în timpul verii si imbracat cu un pulover iarnă. Trebuie spalat in mod regulat si se recomanda utilizarea unui sampon usor. Terrierul american fara par sunt predispusi la erupţii cutanat

Dresaj

Terrier-ul american fara par este usor de dresat. Socializarea timpurie şi ascultarea sunt recomandate. Ei nu vor răspunde la metode dure. Formarea trebuie să fie făcuta cu fermitate, corectitudine, răbdare şi coerenţa.

Activitate

Rasa Terrier american fara par este activa şi este, în general, potrivita pentru oraş şi viaţa de apartament.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu