Keeshond

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Olandezul zambitor, Spitz lup, Chien Loup, Caine olandez de barja
Grupa: Non-sportiv
Talie: medie
Greutate: Mascul: 20; Femela: 16 Kg
Inaltime: Mascul: 43-48; Femela 41-46 cm
Culoare: : gri-argintiu, crem si negru complet sau alb.

(1 / 1 voturi)

Descriere

Este un caine de talie medie, robust, proportional. Capul seamana cu al vulpii, are un format triunghiular, cu un stop proeminent, bot de marime medie si nas negru. Ochii sunt migdalati, oblici, caprui-inchis. Urechile sunt mici, situate sus, triunghiulare si ascutite. Coada este stufoasa si tinuta pe spate. Blana este dubla cu un prim strat pufos, des, scurt si un strat exterior cu un par foarte des si lung. Blana este foarte deasa in zona gatului formand o coama. Blana mai este foarte deasa si pe piept, picioarele posterioare, umeri si zona fundului. Are culoarea gri-argintiu, crem si negru complet sau alb.

Temperament

Este un caine inteligent, dornic sa invete, galagios, prietenos, vigilent, atent. Este loial stapanului si familiei acestuia, accepta copiii si alti caini. Trebuie socializat de mic cu pisicile si alte animale mici din casa. Strainii sunt latrati.

Ingrijire

Blana trebuie pieptanata si periata ocazional si mai des in perioada de naparlire.

Dresaj

Este un caine care se dreseaza usor pentru ca este inteligent si invata ce i se cere. Cu un dresaj bland, consecvent, variat se pot obtine rezultate foarte bune putand participa cu succes la cursele de agilitate sau alte sporturi canine.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii caruia ii place sa traiasca in aer liber, intr-un climat mai rece, dar se poate adapta si la viata intr-un apartament daca i se asigura nivelul moderat de activitate de care are nevoie.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu
: :
:
Introduceti literele din imagine: