Happy Dogs » » »
Lakeland Terrier

Lakeland Terrier

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Terrieri
Talie: mica
Greutate: 8 Kg
Inaltime: Mascul: 37; Femela: 34 cm
Culoare: : negru, roscat, albastrui, rosu, auriu, maroniu cu sau fara pete.

(3 / 1 voturi)

Descriere

Este un caine de talie mica, vioi, robust, cu un aspect patrat si corp ingust. Capul este plat, lunguiet cu un bot lat, drept, de lungime egala cu craniul si acoperit cu par lung si des formand barba si mustati. Ochii sunt mici, ovali, de culoare caprui inchis. Urechile sunt in forma de V, mici si pliate in fata. Coada este taiata si purtata ridicat. Blana este dubla cu un prim strat moale si fin si un strat exterior aspru, gros, de lungime medie, foarte des si impermeabil. Culoarea poate fi negru, roscat, albastrui, rosu, auriu, maroniu cu sau fara pete.

Temperament

Este un caine vioi, rezistent, tip sportiv, vesel, activ, alert, curajos si sigur pe sine. Tandru, afectuos si devotat stapanului, se intelege bine cu copiii, este suspicios dar nu agresiv cu strainii. Se intelege bine cu alti caini, accepta alte animale din casa daca a fost socializat de mic cu ele.

Ingrijire

Blana trebuie trimata de 2-3 ori pe an (parul vechi se smulge cu mana). Se tunde parul in exces dintre pernutele de la picioare.

Dresaj

Este un caine relativ usor de dresat, caci invata cu usurinta. Dresajul trebuie sa fie consecvent, variat, ferm, fara sa fie sever. Ii plac activitatile sportive canine cum ar fi flyball, exercitii de agilitate.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii, foarte activ caruia ii place sa traiasca in aer liber dar se poate acomoda si la viata intr-un apartament daca face zilnic multe miscari, este scos la plimbari lungi. Este recomandat persoanelor active, sportive.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu