Otterhound

Canise: 0 | Anunturi: 1
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Vanatoare
Talie: foarte mare
Greutate: Mascul: 52; Femela: 36 Kg
Inaltime: Mascul: 69; Femela: 61 cm
Culoare: : gri, albastru, galben-pai, maroniu, negru, cafeniu

(3 / 2 voturi)

Descriere

Este o rasa veche inrudita cu Bloodhoundul. A fost crescut pentru a vana vidre. Astazi, cand aceasta vanatoare este interzisa este folosit mai rar la vanatoarea de alte animale si mai mult ca animal de companie.

Temperament

Este un caine cu un miros olfactiv foarte dezvoltat, galagios, inteligent, vesel, prietenos, echilibrat. Se intelege bine cu toata lumea: stapan, straini, copii. Accepta alti caini sau alte animale.

Ingrijire

Blana acestui caine trebuie sa fie periata sau pieptanata ocazional pentru a nu-i strica aspectul natural.

Dresaj

Este un caine care se dreseaza putin mai greu, dar cu un dresaj echilibrat, ferm, consecvent dar fara a fi dur sau sever cu ei se pot obtine rezultate satisfacatoare.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii, caruia ii place sa traiasca in aer liber, intr-un spatiu ingradit unde se poate misca in voie, dar se poate acomoda si intr-un apartament daca i se asigura miscarea zilnica de care are nevoie pentru a sta linistit apoi. Are nevoie de socializare, dresaj.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu