Happy Dogs » » »
Portuguese Podengo

Portuguese Podengo

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Altele
Talie: medie
Greutate: Small: 4-6; Medium: 16-20; Large: 20-21 Kg
Inaltime: Small: 20-30; Medium: 38-56; Large: 56-71 cm
Culoare: :alb cu negru, glaben sau marcaje bej

(2 / 1 voturi)

Descriere

Portuguese Podengo este de trei dimensiuni Pequeno (mici), Medio (mediu), şi Grande (mari). Aceasta rasa este considerată a fi în Portugalia Rasa Naţional, şi este destul de rara în Statele Unite ale Americii.Podengo a fost în primul rând rasa de vanatoare pentru iepuri şi nu a intenţionat niciodată să fie un animal de companie.

Temperament

Rasa portughez Podengo este alerta, activa, entuziasta, plina de viaţă. Având în vedere absenţa intervenţiei umane Podengo se adapteaza perfect la mediul înconjurător, clima şi tiurile de vânătoare.Sunt o rasa extrem de rezistenta, care este capabila să traiasca în căldură sau zăpadă; interior sau exterior.
Podengo este fericit, vesel şi binevoitor.Este loial si extrem de devotat. Aceasta rasa este buna cu copii mai mari ,grijulii şi prietenosi.
Podengo se intelege , în general, bine cu alti caini. Desi simpatic, el este un caine de paza excelent şi va alerta familia daca ceva este suspect. Datorita naturii lor primitive, aceasta rasa nu este recomandata pentru proprietarii neexperimentati.

Ingrijire

Au nevoie de un periat ocazional pentru a inlatura parul mort.Igiena dentara este foarte importanta.

Dresaj

Are nevoie de dresaj si socializare de la o varsta frageda, invata repede dar nu reactioneza bine la metodele dure de dresaj.

Activitate

Nu este recoamndat pentru viata la apartament.Au nevoie de foarte mult exercitiu fizic. Gardul curtii trebuie sa aiba minim 4 metri inaltime si sapat bine in pamant.
Ei excelează în agilitate, fly-ball, vânătoare şi urmărire.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu