Happy Dogs » » »
Redbone Coonhound

Redbone Coonhound

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: Mascul: 27-32; Femela: 23-27 Kg
Inaltime: Mascul: 56-69; Femela: 53-66 cm
Culoare: : rosu

(3 / 4 voturi)

Descriere

O rasa americana originara din Georgia, Coonhound Redbone a fost dezvoltata în cursul anilor 1800 pentru a vâna vieri, ratoni, enoti, pume si rasi. Sunt capabili sa vaneze pe orice tip de teren şi în orice vreme. În plus faţă de priceperea lor la vânătoare, Coonhound Redbone este un companion amabil.
Coonhound Redbone este o rasa robusta, musculoasa. Labele sunt membranate deci această rasa este foarte buna si la înot. Au ochi mari si expresivi, urechi lungi şi o tinuta mandra. Redbone Coonhound expune un aspect frapant şi uimitor.

Temperament

Rasa Coonhound Redbone este loiala, afectuoasa, foarte energica şi cu spirit liber. Ei se inteleg bine cu copii, cu toate acestea, trebuie sa fiti precauti in preajma copiilor mici, datorita exuberantei lor. Se inteleg bine cu alti caini, dar alte animale de companie nu sunt recomandate din cauza instinctului de vânătoare puternic. Coonhound Redbone este o companion calm şi binevoitor şi un vânător feroce şi agresiv. Aceasta rasa nu este recomandata pentru paza pentru ca sunt foarte prietenosi si cu strainii. Sunt dulci, prietenosi, entuziasti şi de încredere.

Ingrijire

Redbone Coonhound au nevoie de periaj ocazional cu o perie de cauciuc. Este important să se verifice în mod regulat urechile şi labele de resturi. Aceasta rasa nu are probleme cunoscute de sanatate.

Dresaj

Ascultarea de bază este recomandată. Rasa Coonhound Redbone este inteligent si dornic sa invete. Formarea trebuie să fie făcută cu corectitudine, fermitate, şi consecvenţă.

Activitate

Coonhound Redbone nu este recomandat pentru viata la apartament. Aceasta rasa necesita multe exercitii fizice pentru a fi fericit. Se bucură de vânătoare, înot, alergare, jogging, şi activităţile de familie. Redbone Coonhound traieste cel mai bine intr-un decor rural sau o curte mare împrejmuită în siguranţă.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu