Scottish Deerhound

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Vanatoare
Talie: foarte mare
Greutate: Mascul: 39-50; Femela: 34-43 Kg
Inaltime: Mascul: 76-81; Femela: 71 cm
Culoare: : gri

(1 / 1 voturi)

Descriere

Acest caine de statura inalta are blana de culoare gri si un fir de par lung si rezistent. Capul este alungit, cu un bot subtire si un nas ingust, pe care il tine in sus cu mandrie. Are o inaltime de aproximativ 70-72 de centimetri si poate ajunge la 49 de kilograme, ceea ce inseamna ca este un caine destul de mare.

Temperament

Acest caine este un urias ce da dovada de foarte multa blandete: este un caine plin de afectiune, calm si gentil. Este foarte loial, dar nu este un caine de paza prea bun. Nu este genul care sa latre foarte mult, insa poate fi destul de incapatanat. Ar putea sa aiba probleme de adaptare daca trebuie sa socializeze si cu alte animale, de aceea nu este o idee prea buna sa fie lasat singur cu pisici, iepuri sau alte vietati pe care le-ar putea rani din greseala.

Ingrijire

Are nevoie de un periaj regulat, pentru ca blana sa nu i se incalceasca, un tuns din cand in cand si o ingrijire a unghiilor ca orice alt caine.

Dresaj

Invata foarte greu, nu se descurca deloc bine la dresajul de supunere si ascultare. e bine ca dresajul sa se inceapa de la o varsta cat mai frageda.

Activitate

Scottish deerhound este un caine destul de usor de intretinut, in ciuda staturii mari. Ei pot fi animale de companie chiar si pentru cei care locuiesc intr-un apartament, atata timp cat te asiguri ca are parte de suficienta miscare - si are nevoie de mult sport. Le place mult sa alerge, dar si o plimbare mai lunga le este pe plac. Tine cont de faptul ca au tendinta de face pe detectivii si ar putea uneori sa iti fie greu sa il stapanesti daca ceva ii suscita curiozitatea.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu