Happy Dogs » » »
Sealyham Terrier

Sealyham Terrier

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Terrieri
Talie: medie
Greutate: Mascul: 10-11; Femela: 8-10 Kg
Inaltime: 27 cm
Culoare: : alb complet sau poate avea pete galbui, cafenii, gri, maro pe cap si/sau urechi.

(2 / 1 voturi)

Descriere

Numele acestui terrier vine de la mosia Sealyham din Pembrokeshire, iar dezvoltarea lui se datoreaza ofiterului englez John Edwards care prin diferite incrucisari intre Basset, Bullterrier, Fox Terrier, Dandie Dinmont si West Heighland White Terrier a obtinut exemplarul actual. Este mai raspandit in Anglia si Africa de Sud.

Temperament

Este un caine inteligent, curajos, activ si energic afara, dar linistit in casa, echilibrat, muncitor, jucaus uneori incapatanat. Este foarte loial si atasat familiei. Este tolerant cu copii si precaut cu strainii. Socializat de mic cu alti caini si alte animale nu ar trebui sa aiba probleme.

Ingrijire

Blana necesita periaj si pieptanat frecvent si tuns de catre o persoana experimentata

Dresaj

Este un caine inteligent si care priecepe cu usurinta si de aceea dresajul nu este foarte greu de facut chiar daca cainele este cam incapatanat si vrea sa faca ce vrea el. Cu un dresaj ferm, consecvent, echilibrat, fara a fi prea sever se pot obtine rezultate bune.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii si poate adapta foarte bine atat la viata in aer liber cat si la viata intr-un apartament, alaturi de un stapan rabdator si cu experienta in cresterea cainilor. Are nevoie de socializare si dresaj.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu