Silky Terrier

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: De agrement
Talie: mica
Greutate: 4 - 5 Kg
Inaltime: 23 - 25 cm
Culoare: : albastru metalic ; gri cu maro

(1 / 1 voturi)

Descriere

Aceasta rasa a fost dezvoltata la sfarsitul secolului al XIX lea in jurul orasului Sidney si este rezultatul imperecherii Terrierului Australian cu Terrierul de Yorkshire si Skye Terrier. A servit in principal ca animal de companie si a fost recunoscut in 1962.

Temperament

Este un caine plin de energie, inteligent, dornic sa invete, activ vioi, jucaus, vesel, ascultator, vigilent si protector chiar daca este mic. Foarte devotat stapanului, este iubitor si jucaus cu copiii. Este vigilent cu strainii pe care ii latra. Obisnuit de mic cu alte animale din gospodarie sau locuinta si cu alti caini, nu va avea probleme cand va fi mare.

Ingrijire

Pentru a mentine blana frumoasa si sanatoasa trebuie periata si pieptanata zilnic. Aceasta rasa naparleste rareori.

Dresaj

Dresajul acestui caine se face cu usurinta si placere pentru ca este inteligent, ascultator si dornic sa invete si prinde cu usurinta. Are un nivel de activitate moderat, ii pac plimbarile nu prea lungi si nu este agitat daca nu este scos la plimbare intr-o zi. Se adapteaza dupa stapan – mai activ sau mai putin activ.

Activitate

Este un caine adaptabil la conditiile oferite, fiind un caine foarte potrivit pentru apartament langa o familie iubitoare si atenta.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu