Happy Dogs » » »
Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound

Canise: 1 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Black and Tan; American Black and Tan Coonhound; American Black and Tan
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: 25-34 Kg
Inaltime: Mascul: 64-69; Femela: 58-64 cm
Culoare: negru cu marcaje aurii pe bot, piept si picioare.

(2 / 2 voturi)

Descriere

Considerată a fi o rasa americana isi originea în timpul anilor 1700. Acest Hound este un vanator talentat de oposumi, ursi si mistreti. Ei sunt capabili să vâneze în orice tip de vreme şi teren. În 1945, aceasta rasa a devenit una din doar cele şase soiuri de coonhound care urmează să fie recunoscute de American Kennel Club

Temperament

Black and Tan Coonhound este puternic, mare şi muncitor. Indivizii din aceasta rasa au un urlet distinct , uşor de identificat de către proprietarul lor. Sunt considerate a avea mirosul cel mai dezvoltat din lumea canina.
Aceasta rasa este foarte inteligenta, loiala, ascultatoare, alerta, dornica si dedicata muncii lor. Aceasta rasa de obicei se intelege bine cu alti caini dar nu este recomandata pentru o casă cu pisici sau alte animale mici. Ei au tendinta de a urla excesiv daca sunt lasati singuri pentru perioade lungi de timp. Aceasta rasa este rezervata cu strainii, dar nu este, în general, agresiva.

Ingrijire

Coonhound-ul necesită o periere pe săptămână pentru a minimiza parul. Urechile lungi trebuie să fie verificate şi curăţate în mod regulat pentru a preveni infectiile. Are tendinţa de a saliveaza astfel ştergerea regulată a feţei este recomandată. Acestia pot fi predispusi la probleme de sanatate, cum ar fi displazia de sold, probleme ale urechii şi B. Hemofilie

Dresaj

Aceasta rasa necesita socializare timpurie şi ascultare cu un accent special pus pe reamintire. Coonhound-ul poate fi încăpăţânat, datorită capacităţii lor de gândire independentă. Ei nu raspund la metodele dure . Formarea trebuie să fie făcuta cu respect, fermitate, corectitudine, răbdare şi coerenţa. Afiseaza talent în agilitate, urmărire şi vânătoare.

Activitate

Are nevoie de exercitiu zilnic si stimulare, se bucură de plimbări, jogging si sunt excelenti însoţitori la drumeţii. Aceasta rasa nu este recomandata pentru un apartament sau locuinţă la oraş.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu