Happy Dogs » » »
Bluetick Coonhound

Bluetick Coonhound

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Bluetick
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: 20-36 Kg
Inaltime: 51-69 cm
Culoare: : tri-color, Culoarea de bază este albă cu pete de păr negru, ceea ce le conferă un efect de albastru pătat.

(3 / 2 voturi)

Descriere

Originar din Louisiana acest vânător innăscut a excelat în urmărirea ratonilor, oposumilor si ursilor. Ei sunt capabili sa-şi îndeplineasca atribuţiile de vânătoare, pe orice vreme şi teren. Coonhounds Bluetick sunt remarcati pentru nasul lor rece care le dă posibilitatea de urmărire a mirosurilor foarte vechi.

Temperament

Coonhound Bluetick este foarte musculos, mare si puternic. Aceasta rasa este o combinaţie de agilitate, rezistenta, bunătate şi încrederea în sine. Sunt inteligenti si au un simt foarte dezvoltat al mirosului, vederea excepţionala, care le dă capacitatea de a fi un vanator expert si pe timp de noapte.
Aceasta rasa este loiala, profund devotata, atenta şi neînfricata. Sunt rezervati cu strainii dar nu sunt de obicei agresivi. Se inteleg bine cu cainii cu care au crescut dar nu sunt recomandate pentru case cu pisici sau alte animale mici. Coonhound Bluetick va urla şi va fi excesiv de distructiv în cazul în care devin plictisiti si singuratici.

Ingrijire

Aceasta rasa necesita periaj săptămânal pentru a minimiza parul. Scăldatul sau şamponarea uscata ar trebui să se facă atunci când este necesar. Urechile trebuie să fie verificate şi curăţate în mod regulat şi consecvent pentru a preveni infectiile. Coonhound Bluetick este o rasa relativ sănătoasa dar poate fi predispusa la cataracta, displazie de sold si boala Krabbes.

Dresaj

Socializarea timpurie şi ascultarea sunt o necesitate absolută pentru Coonhound Bluetick. Aceasta rasa nu răspunde la metode dure . Formarea trebuie să fie făcuta cu motivaţie, rabdare, fermitate, corectitudine şi consecvenţă. Ei excelează în vânătoare, agilitate şi urmărire.

Activitate

Coonhound Bluetick necesită exerciţii zilnice viguroase. Aceasta rasa nu este recomandata pentru un apartament sau locuinţă la oraş. Traiesc cel mai bine intr-un mediu rural unde pot zburda şi circula liber şi în condiţii de siguranţă sau într-o casă cu o curte mare împrejmuită în siguranţă.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu