Happy Dogs »
Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Politicile redate mai jos sunt valabile pentru website-ul  www.happydogs.ro, care va fi in continuare numit website.

Urmatoarele conditii reprezinta un acord legal intre dumneavoastra si Gobie Studio SRL. Accesand, navigand si/sau utilizand acest website, admiteti ca ati citit, inteles si agreat sa respectati aceste conditii si sa va supuneti tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Daca nu agreati aceste conditii, nu utilizati acest website.

Suntem inregistrati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 2360 din 30 ianuarie/3 februarie 2012.

Marci comerciale ale tertelor parti
Numele si logo-urile tertelor parti sunt marci comerciale sau marci inregistrate, detinute de furnizorul de continut al respectivei terte parti.

Limitarea drepturilor
Gobie Studio SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti si nici pentru prejudiciile care au survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale website-ului.
In nici un fel de circumstante, Gobie Studio SRL nu va fi responsabila de nici un fel de daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau aparute in consecinta, inclusiv, dar fara a se limita la, pierderea de date sau de profit, aparitia intreruperii sau imposibilitatii de utilizare, referitoare la materialele din acest website. Daca utilizarea materialelor din acest website conduc la necesitatea service-ului, reparatiilor sau corectia echipamentelor sau a datelor, va asumati toate costurile aferente.

Transmiterea informatiilor
Toate materialele, informatiile sau ideile transmise sau postate pe website-ul nostru prin orice mijloace vor fi tratate ca neconfidentiale si fara drepturi de proprietate. Toate datele personale furnizate online catre website-ul nostru vor fi gestionate in concordanta cu Politica de confidentialitate online. Este interzisa postarea sau transmiterea catre sau de la acest website a oricaror materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pornografice sau profane sau a oricaror materiale care ar putea instiga la violarea drepturilor civile sau penale.
Gobie Studio SRL îsi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe website, situatie în care va va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.
Utilizatorii sunt responsabili in totalitate pentru continutul adaugat de ei pe website (drepturi de proprietate asupra materialelor postate si orice alte implicatii ce pot rezulta in urma postarii materialelor lor).
Gobie Studio SRL isi rezerva dreptul de a sterge materialele utilizatorilor care nu respecta conditiile websiteului si de a bloca accesul acestor utilizatori la serviciile furnizate de noi.

Revizuirea conditiilor de utilizare
Gobie Studio SRL îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului. Utilizand webite-ul nostru, agreati la respectarea tuturor acestor revizii si ar trebui sa le verificati periodic, vizitand pagina curenta, pentru a parcurge ultima versiune a Conditiilor de utilizare pe care trebuie sa le respectati.

Ultima actualizare: 01 Mai 2013