Jucarii pentru apa, plutitoare, chitaitoare si rezistente!

(5 / 1 voturi)

Dupa cum bine stiti, noi suntem mereu in cautare de produse noi si interesante pentru prietenii nostri blanosi , asa am dat peste compania PrideBites din California, ce produce niste jucarii extraodinare!
Nu am rezistat tentatiei si i-am contactat imediat pentru a aduce in Romania aceste jucarii cu un design deosebit, incredibil de rezistente si plutitoare. Ce poti sa-ti doresti mai mult de la o jucarie pentru catei? Poate doar sa straluceasca in intuneric! S-a rezolvat si asta, PrideBites a creat special pentru cei carora le place sa se joace pe intuneric - jucarii fluorescente.
Asa ca, te invit sa faci cunostinta cu Frankie Pestisorul, Tocilarul Randy, Sarpele Slithers, Hidrantul Harry si celelalte personaje haioase, o sa-ti placa de ei sigur!

 

 Intre timp, PrideBItes a primit premiul pentru Cea mai buna jucarie a anului 2012, tot ce aveam nevoie sa ne convingem ca am facut iar o alegere buna, cum am facut si cu puzzle-urile Nina Ottosson, mingile Planet Dog, jucariile din plus Invincible Kyjen si jucariile Kong, jucarii care se afla in top 5 cele mai bune jucarii din lume pentru catei!

Asa ca : "Put some Pride in your dog's Bite!" 


                                                         Grabeste-te, stocul este limitat!


 

Actualizat la: 04 Aug 2013
jucarie_caine_fluorescenta
jucarie_caine
jucarie_caine
jucarie_caine
jucarie_caine
jucarie_caine
jucarie_caine_fluorescenta
jucarie_caine
Adauga comentariu