Euro Dog Show 2012

(4 / 1 voturi)

EURO DOG SHOW, 5-7 octombrie 2012, Bucureşti, România – cel mai mare eveniment cu participare internaţională găzduit în România în ultimii 50 de ani

Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale şi care, din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.
 

Organizatori

Asociaţia Chinologică Română a fost nominalizată să organizeze Expozitia Europeană Canină de către Federaţia Chinologică Internaţională (F.C.I.).

Locul de desfăşurare al expoziţiei

ROMEXPO
Adresa: Marasti Blvd, no. 65-67, POB 32-3, code 011465, Bucharest, Romania

Informaţii Generale

Expoziţia este organizată cu respectarea regulamentul FCI precum şi a reglementărilor stabilite de către Asociaţia Chinologică Română.

Clasele

Înscrierile duble şi cele întârziate (dupa data de închidere a înscrierilor) nu sunt admise.
Clase de arbitrare
1. Clasa Baby : pentru câini de 3 până la 6 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
2. Clasa Puppy : pentru câini de la 6 până la 9 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
3. Clasa Junior: pentru câini de la 9 până la 18 luni (CACIB nu este posibil)
4. Clasa Intermediara: pentru câini de la 15 până la 24 luni
5. Clasa Deaschisa : pentru câini de la 15 luni şi peste
6. Clasa Munca: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la această clasă, formularul de înscriere trebuie să fie însoţit de o copie a certificatului de munca F.C.I. ce conţine confirmarea ţarii membre în care deţinătorul şi/sau proprietarul isi are domiciliul permanent. Singurele rase eligibile pentru această clasă sunt cele menţionate ca rase utilitare în nomenclatorul F.C.I. Se vor avea in vedere insa excepţiile acordate anumitor ţări pentru anumite rase.
7. Clasa Campioni: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la Clasa Campioni, unul din următoarele documente trebuie să fi fost confirmat până în ziua încheierii înscrierilor: dovada titlului, în copie, trebuie anexată formularului de înscriere : Campion Internaţional F.C.I. de frumuseţe sau/si Campion National de frumuseţe. Este posibilă recunoaşterea Campionilor Naţionali de frumuseţe din ţările ce nu sunt membre ale FCI.
8. Clasa veterani: pentru câini cu vârsta de 8 ani sau mai mare (CACIB nu este posibil).
Competiţii colective opţionale: Pentru a participa la aceste clase/competiţii, câinii trebuie înregistraţi individual la una din celelalte clase.
Perechi: un mascul şi o femelă din aceeaşi rasă şi varietate ce aparţin aceluiaşi proprietar.
Grup de crestere: constă din minimum trei şi maximum cinci exemplare din aceeaşi rasă şi varietate, de orice sex, crescute de aceeaşi persoană (acelaşi nume de canisa) chiar dacă nu se află în proprietatea sa.
Grup de urmasi: un mascul sau o femelă cu minim trei şi maxim cinci descendenţi (de primă generaţie, fii/fiice). Câinii înscrişi pentru clasele colective trebuie să fie înscrişi la una din celălalte clase ale European Dog Show.
Competiţiile speciale:
Junior handler (Tineri prezentatori): pentru competiţie este permisă înscrierea tinerilor handleri între11 şi 17 ani. Se vor aplica regulile F.C.I. pentru competiţiile de Junior Handling.

Titluri

Campion European de Juniori - European Junior Winner (cei mai buni masculi şi cele mai bune femele din clasa juniori).
Campion European de Veterani - European Veteran Winner (cei mai buni masculi şi cele mai bune femele din clasa veterani).
Campion European - European Winner (masculi şi femele care au câştigat titlul C.A.C.I.B.).
Toţi câstigatorii titlului C.A.C.I.B. vor deveni Campion România.
Toţi câstigatorii clasei juniori vor deveni Campion Juniori România.
Toate tilurile de Campion vor fi confirmate la standul Asociaţiei Chinologice Române.

Reguli

In expoziţiile organizate de către A.Ch.R. în România sunt admise toate exemplarele cu cozi şi urechi cupate. Este posibilă efectuarea de teste antidoping.
Se vor aplica regulamentele F.C.I. şi cele ale Asociaţiei Chinologice Române.

Vaccinări

Participantul/ exponantul declară pe proprie raspundere că orice câine înscris a fost vaccinat în mod adecvat (vaccinurile standard) şi va face dovada acestora. Participantul/expozantul declară în continuare că orice câine înscris nu a fost cu bună ştiinţă expus la vreun tip de boală infecţioasă sau contagioasă în ultimele 12 săptămâni anterioare competitiei şi că………. nu va fi adus la expoziţie în cazul în care asemenea probleme ar apărea între timp. Câinii ce provin din străinătate trebuie să fi fost vaccinaţi împotriva rabiei şi acest lucru trebuie să fie înscris în paşaportul european al animalului. Stăpânii tuturor câinilor prezenţi la expoziţie (inclusiv câinii vizitatorilor sau cei aduşi pentru demonstraţii) trebuie să poată face dovada vaccinărilor adecvate prin prezentarea certificatului de vaccinare sau a paşaportului european pentru animale. Fiecare expozant se obligă să accepte şi să respecte deciziile arbitrului desemnat. Fiecare câine prezentat în ring este considerat ca arbitrat atâta timp cât el a fost prezentat arbitrului desemnat sa arbitreze respectiva rasă. Orice câine trimis afară din ring de către arbitru, pentru orice motiv, este considerat arbitrat.
Este interzisă în cadrul expoziţiilor sau concursurilor folosirea zgărzilor de forţă, a celor cu ţepi şi/sau a altor metode de impunere a forţei. Este de asemenea interzis ca în timpul expoziţiilor să se strige, fluiere sau să se atragă atenţia în orice alt fel unui câine aflat în ring. Organizatorii nu pot fi traşi la răspundere sub nici o formă pentru daunele cauzate de vizitatori, deţinătorii standurilor comerciale, exponanţi sau câini.
Fiecare expozant trebuie să cunoască regulamentul expoziţiilor F.C.I. şi nu este exonerat de raspunderi în cazul necunoaşterii acestuia.

Taxe înscriere și date limită

Formularele de înscriere și plăţile trebuie să fie primite de către organizatori înainte de data limită menţionată.

Taxele reduse pentru al doilea și al treilea câine se aplicădoar dacă adresa mentionată este cea a proprietarului principal.

 

Euro Dog Show

 

 

Tip de înscriere

 

Primul caine

Al doilea, al treilea, etc. caine

Baby and Puppy

Prima dată  limită este 15 aprile 2012

€   75.00

€   70.00

€   45.00

A doua dată limită este 15 iunie 2012

€   90.00

€   85.00

€   50.00

Ultima dată limită este 15 august 2012

€ 105.00

€   95.00

€   60.00

 

Clase adiţionale (doar pentru Euro Dog Show)

 

 

Brace Class

€   10.00

Breeders Class/Progeny Class

€   10.00

Junior Handling

€   10.00

 

Expozitii de club

 

 

Tip de înscriere

 

Primul caine

Al doilea, al treilea, etc. caine

Baby and Puppy

Prima dată limită este 15 aprile 2012

€   55.00

€   50.00

€   35.00

A doua dată limită este 15 iunie 2012

€   70.00

€   65.00

€   40.00

Ultima dată limită este 15 august 2012

€ 85.00

€   75.00

€   50.00

 

Plata taxei de intrare la locul de desfășurare al show-ului NU este posibilă.

Câinii înscriși nu pot fi retrași sau transferaţi.


 

Informatiile au fost preluate de pe site-ul oficial Euro Dog Show 2012

 

Actualizat la: 13 Oct 2011




Adauga comentariu