articole

Vizualizare articole pe categorie

Concursul pentru catei HappyValentine s-a incheiat! Vezi cine a castigat!

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Champion Petfoods au creat un nou concept de hranire a cainilor, numit "Biologically Appropriate", concept ce inseamna ca Orijen, produsul lor cel mai renumit, este o hrana (singura in acest moment) adaptata biologic nevoilor nutritionale canine, o mancare ce asigura o nutritie foarte similara cu dieta de care cainii ar avea parte in mediul lor natural, in salbaticie.

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro, despre cainii comunitari.

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)

Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro. Sambata, 17 decembrie a participat la primul concurs de agility...dar il las pe el sa va povesteasca.

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Fie ca mergi la un crescator sau la un adapost de animale, e important sa ai in vedere cateva informatii inainte de a aduce acasa un caine.
Daca nu te intereseaza rasa cainelui, iti recomandam sa adopti un caine oferit de o fundatie care se ocupa cu plasarea animalelor fara stapan. Aceste fundatii au persoane specializate care iti pot oferi sfaturi bune legate de ingrijirea cainilor adoptati, iti pot spune care este planul de vaccinare al cainelui, medicamentele de care ar avea nevoie si asa mai departe.
Daca te-ai hotarat deja ca vrei un caine de rasa si stii exact si ce rasa ti se potriveste, contacteaza crescatorii si cere sa vezi parintii puiului...

Actualizat la: 18 Apr 2012
(5 din 2 voturi)Acana are acum o formula noua, imbunatatita si un look nou.
Acana formula noua = Acana clasic – orez – somon + cartof Burbank + platica + ulei hering + dovleac + pere + carne proaspata de pui
Orezul a fost scos din lista de ingrediente a tuturor sortimentelor Acana pentru ca nu era un ingredient regional iar producatorii vor sa colaboreze doar cu surse sigure, locale si de incredere pentru provenienta ingredientelor. Singura cereala prezenta in noua formula este ovazul, considerat hipoalergenic, cu un index glicemic scazut.

Actualizat la: 10 Apr 2012
(5 din 2 voturi)Asociatia Chinologica Romana Timis organizeaza in 5 mai 2012- CACIB&Moloss Club si 6 mai2012- CACIB OPEN la Timisoara.
Inscrierile si taxa se achita la sediu sau prin virament.Pentru participantii care nu sunt membri A.Ch.R. taxele sunt duble. Plata in ziua expozitiei este cu 50% mai mare de ultimul termen de inscriere.

Actualizat la: 09 Apr 2012
(5 din 1 vot)A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti...un iepuras voios, care, in fiecare an de Paste, le daruia copiilor cuminti oua de ciocolata. An de an, copii construiau cuiburi in locuri ferite de privirile oamenilor, in care sa le lase iepurasul dulciurile, fara sa fie vazut...

Actualizat la: 06 Apr 2012
(5 din 1 vot)Video- engleza
Invata-ti cainele un nou truc simpatic!

Actualizat la: 21 Mar 2012
(5 din 1 vot)