articole / Altele

Vizualizare articole pe categorie

Mai avem doar cateva modele si marimi pe stoc, nu mai facem comenzi noi de hainute de la Hurtta

Actualizat la: 10 Oct 2016
(5 din 2 voturi)Primul filmulet cu Luke sarind peste obstacole la antrenametul de agilitate.

Actualizat la: 03 Feb 2014
(5 din 1 vot)Hainute pentru catei de la Hurtta, cum le alegem in functie de marime si necesitate.
Hainutele pentru catei au fost create pentru a proteja cateii (fie ei catei de apartament, catei cu blana scurta sau cei care nu au un strat inferior de blana) de ger, ploaie, murdarie, in situatiile in care este nevoie de un plus de caldura ( blana uda, antrenamentele, varsta inaintata, gestatia si diferite boli) sau pentru cazurile in care expunerea la vreme foarte rece nu poate fi evitata.
Alegerea hainutei potrivite se face in functie de necesitatile catelului si talia lui.
Daca avem un caine care are nevoie de un antrenament zilnic de lunga durata (drumetii, agility, dresaj, plimbari lungi, sesiuni de joaca intensiva) se recomanda, pentru a mentine muschii inclaziti, hainutele care-i acopera si picioarele (overall), dintr-un singur strat de fleece sau din doua straturi, cu membrana waterproof intre ele, in functie de cat de sensibil este catelul la frig.

Actualizat la: 14 Oct 2013
(5 din 1 vot)Dupa cum bine stiti, noi suntem mereu in cautare de produse noi si interesante pentru prietenii nostri blanosi , asa am dat peste compania PrideBites din California, ce produce niste jucarii extraodinare!
Nu am rezistat tentatiei si i-am contactat imediat pentru a aduce in Romania aceste jucarii cu un design deosebit, incredibil de rezistente si plutitoare. Ce poti sa-ti doresti mai mult de la o jucarie pentru catei?

Actualizat la: 04 Aug 2013
(5 din 1 vot)

Programul evenimentului:
- Vineri (31.05.2013) 10:00 - 18:00
- Sambata (01.06.2013) 10:00 - 18:00
- Duminica (02.06.2013) 10:00 - 16:00

Actualizat la: 29 Mai 2013Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi nici-un moment asistand la numeroasele demonstratii ce vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat participand la diverse concursuri

Actualizat la: 28 Mai 2013
(5 din 1 vot)Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi nici-un moment asistand la numeroasele demonstratii ce vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat participand la diverse concursuri.

Actualizat la: 20 Mai 2013Micutul Prince a castigat concursul “Vrei sa-ti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, primind 887 Like-uri. Lupta a fost stransa pana in ultimul moment, locul secund fiind ocupat de pechinezul Motzu cu 719 Like-uri, urmati de pisoiasul Polo cu 356 Like-uri.

Actualizat la: 16 Mai 2013Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 31 Mai – 2 Iunie cu cea mai dinamica editie de pana acum.
PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.
Aflat in 2013 la cea de-a cincea editie, PetExpo se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai ca sa te bucuri, in cele mai bune conditii, de singura expozitie dedicata animalelor de companie, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

Actualizat la: 29 Apr 2013
(5 din 1 vot)Jucarii foarte rezistente pentru cainii porniti pe distrus.Jucariile pentru catei sunt tare dragute dar in general rezista doar 5 minute din clipa in care au intrat in contact cu dintii cainelui. Am testat cateva jucarii cu ajutorul unor prieteni catei, cu dinti ascutiti, si am reusit sa gasim 8 jucarii care sa treaca testul rezistentei.
1. Sarpele Invincible de la Kyjen...

Actualizat la: 11 Mar 2013
(5 din 3 voturi)