articole / Altele

Vizualizare articole pe categorie

Jucarii create special pentru dintii ascutiti ai catelusilor si jucarii care sa-i ajute sa-si dezvolte inteligenta.

Actualizat la: 06 Mar 2013
(5 din 2 voturi)PetExpo Romania revine in 2013 cu cea mai dinamica editie de pana acum.
Aflat in 2013 la cea de-a cincea editie, PetExpo Romania se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai pentru ca tu sa te bucuri in cele mai bune conditii de cea mai complexa expozitie dedicata animalutelor, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.
Orice animal ai avea, catel, pisica, acvariu, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., la PetExpo vei gasi cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri...

Actualizat la: 22 Feb 2013
(5 din 1 vot)Hainutele pentru catei au fost create pentru a proteja cateii (fie ei catei de apartament, catei cu blana scurta sau cei care nu au un strat inferior de blana) de ger, ploaie, murdarie, in situatiile in care este nevoie de un plus de caldura ( blana uda, antrenamentele, varsta inaintata, gestatia si diferite boli) sau pentru cazurile in care expunerea la vreme foarte rece nu poate fi evitata.
Cum alegem hainuta potrivita?
Alegerea hainutei potrivite se face in functie de necesitatile catelului si talia lui.
Daca avem un caine care are nevoie de un antrenament zilnic de lunga durata (drumetii, agility, dresaj, plimbari lungi, sesiuni de joaca intensiva) se recomanda...

Actualizat la: 15 Nov 2012
(5 din 1 vot)Campanie initiata de atelierul MM Handmade Atelier, care sustine in fiecare luna cate o asociatie prin vanzarea produselor create in atelierul lor.

Actualizat la: 22 Aug 2012
(5 din 1 vot)

Multe premii si surprize te asteapta la Romexpo incepand cu data de 22 iunie 2012

Actualizat la: 31 Mai 2012
(5 din 1 vot)Aflat in 2012 la cea de-a patra editie, PetExpo Romania beneficiaza anul acesta de cea mai buna locatie din capitala tocmai pentru ca tu sa te bucuri in cele mai bune conditii de cea mai complexa expozitie dedicata animalutelor, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

Actualizat la: 18 Mai 2012
(5 din 1 vot)Concursul pentru catei HappyValentine s-a incheiat! Vezi cine a castigat!

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro, despre cainii comunitari.

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)Art. scris de Luke, cainele happydogs.ro. Sambata, 17 decembrie a participat la primul concurs de agility...dar il las pe el sa va povesteasca.

Actualizat la: 02 Mai 2012
(5 din 1 vot)