articole / Altele

Vizualizare articole pe categorie

Targuri internationale pentru animale clasificate pe tari si pe orase.

Actualizat la: 18 Nov 2011
(5 din 1 vot)
Actualizat la: 11 Nov 2011
(5 din 1 vot)Cu ajutorul vostru el poate participa la Campionatul National de dresaj 2011 din 12-13 noiembrie, la Deva!

Energicul nostru salvator vrea sa arate ce poate. Se pregateste intens in fiecare zi si nu pierde niciun moment fara sa exerseze. Ajuta-l sa mearga la examen si sa-si arate puterile de Super-Caine! E foarte increzator in fortele proprii si este convins ca ii va face pe toti cei care participa la sustinerea lui foarte mandri de aceasta noua realizare!

Actualizat la: 03 Nov 2011
(5 din 1 vot)Primul concurs pentru catei organizat de Happydogs.ro s-a incheiat !

Actualizat la: 03 Nov 2011
(5 din 1 vot)


Actualizat la: 19 Oct 2011
(5 din 1 vot)Acestea sunt câteva dintre oraşele cele mai prietenoase cu animalele de companie,cu hoteluri, restaurante, mall-uri unde esti acceptat cu animale de companie, parcuri. Multe din aceste locuri enumerate sunt în Europa de Vest, probabil, regiunea cea mai prietenoasa cu animalele de companie din lume.

Actualizat la: 17 Oct 2011
(3 din 1 vot)EURO DOG SHOW, 5-7 octombrie 2012, Bucureşti, România – cel mai mare eveniment cu participare internaţională găzduit în România în ultimii 50 de ani

Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale şi care, din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.

Actualizat la: 13 Oct 2011
(4 din 1 vot)Daca sunteti crescator si inca nu aveti o canisa insa va interseaza pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru inregistrarea afixului de canisa, inregistrarea cateilor, dreptul la monta e bine sa cititi " Cartea de Origine Romana" prescurtat C.O.R., aceasta carte este organismul tehnic al Asociatiei Chinologice Romane (A.Ch.R.), o carte de origine nationala, unica recunoscuta de catre F.C.I. In continuarea articolului veti gasiti cateva lucruri interesante din C.O.R. pe care orice crescator ar trebui sa le cunoasca.

Actualizat la: 11 Oct 2011
(5 din 1 vot)Prin nume vei crea o imagine a cainelui: numele poate inspira incredere sau teama si din nume se poate deduce “menirea” pe care o are companionul: caine de terapie, caine de vanatoare, caine de salvare, de paza sau de companie pentru copii. Acorda-ti timp cand alegi numele catelului tau si tine cont de urmatoarele sugestii...

Actualizat la: 11 Oct 2011
(4 din 1 vot)Au strabatut mii de kilometri pentru a ajunge acasa, au salvat vieti omenesti, au luptat in razboaie si au fost medaliati, au fost in cosmos, au facut politica alaturi de celebrii lor stapani, au oferit dragoste, prietenie si loialitate. Fara a pune conditii, fara a sta pe ganduri. Pentru ei si pentru actele lor eroice, s-au ridicat, peste tot in lume, zeci de monumente.

Actualizat la: 05 Oct 2011