Canisa de Lupi Albi

Anunturi: 0
Rase crescute: Ciobanesc Alb Elvetian
Aceasta canisa este inregistrata la Asociatia Chinologica Romana, membra a Federatiei Chinologice Internationale.
Ultima Actualizare: 04 Oct 2011

Canisa de LUPI ALBI, MEMBRA in CLUBUL CRESCATORILOR de ELITA,

este SINGURA CANISA din ROMANIA recunoscuta INTERNATIONAL de BBI, cu exemplare din parinti CAMPIONI MONDIALI sau EUROPENI, importate din CELE MAI MARI CANISE din EUROPA !!! Am participat in zeci de expozitii si avem sute de titluri CASTIGATE cu cainii nostrii, MANDRIA NOASTRA !!!

- MEMBRA in CLUBUL CRESCATORILOR de ELITA

- MEMBRA BBI (Berger Blanc International)

- MEMBRA FCI (La Fédération Cynologique Internationale)

- MEMBRA ACHR (Asociatia Chinologica Romana)

- MEMBRA ACHMB (Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti)

- CU PEDIGREE-URI emise de COR (Cartea de Origini Romana) si multe alte carti de origini din Europa.

Ciobanesc alb elvetian (White Swiss Shepherd Dog-Berger Blanc Swiss)seamana foarte mult cu Ciobanescul german in afara de culoare. Are blana lunga si stufoasa. Culoarea este intotdeauna alba. Ciobanescul alb elvetian este prietenos, atent si loial. Este foarte protectiv cu familia. Este precaut cu strainii, dar nu devine agresiv.

Are un temperament mai calm decat cel al unui ciobanesc german. Le place sa munceasca si sa stea aproape stapanului. Fiind foarte inteligent, este usor de dresat, invatand repede. Este un caine temperamental, fara a fi nervos, este atent, vigilent, gentil, un companion de incredere. In imprejurari necunoscute, este un caine prudent si retinut, initial, apoi devine curios. Ciobanescul alb elvetian poate fi foarte sensibil, chiar timid. Sunt obedienti si nu necesita metode dure de antrenament.

Este foarte important sa fie socializat de mic, avand dese intalniri cu diferite animale, oameni, lucruri sau situatii care sa-l ajute sa creasca intr-un mod echilibrat. De obicei se intelege bine cu alte rase de caini si chiar cu copii. Se intelege si cu pisicile atata timp cat e socializat cu ele de mic. Ciobanescul alb este recunoscut ca un caine foarte galagios. Se zice ca poarta mereu conversatii cu cainele vecinului. Ciobanescul alb elvetian poate trai bine intr-un apartament daca beneficiaza de suficiente exercitii. Ciobanescul alb elvetian se adapteaza in orice mediu si se simte la fel de bine intr-un apartament ca si intr-o curte. "El este foarte jucaus, dar poate ramane, la fel de bine, asezat calm la picioarele dumneavoastra, cand luati masa la restaurant", afirma Joannes Kraakman, un cunoscut crescator. Ciobanescul alb are nevoie de exercitii, ca orice alta rasa. Zilnic doua plimbari, la ore regulate, sunt suficiente. Si daca nu ramane singur mult timp, totul este in regula. Pentru a-i pastra frumusetea parului, este suficient sa fie periat zilnic. Chiar daca este alb, nu se murdareste prea usor si pare ca se curata singur de murdarie.

Ciobanescul alb este inzestrat de natura cu o sanatate de fier. Cu spatele lui ferm si crupa dreapta, Ciobanescul alb nu este predispus la displazie coxo-femurala, asa cum se intampla cel mai frecvent in cazul raselor de talie mijlocie si mare.

Hrana uscata este, bineinteles, recomandata. "Ciobanescul alb nu este foarte mancacios. El mananca atat cat are nevoie si lasa restul, chiar daca e plin castronul. Trebuie sa manance de doua ori pe zi, o treime dimineata si restul seara, ca sa se evite torsiunea de stomac", explica tot Joannes Kraakman. E un caine care vrea cu orice pret sa-i faca pe plac stapanului, motiv pentru care poate fi dresat foarte usor.

Acest caine calm si echilibrat este si un companion perfect pentru copii. Este sociabil si se intelege bine chiar si cu celelalte animale: pisici, cai si alti caini. El este un bun caine de familie, vigilent, si nu trebuie sa fie agresiv. Este plin de temperament, fara sa fie nervos, stie sa-si demonstreze dragostea si fidelitatea fata de membrii familiei, fara sa fie agasant. In situatii neasteptate se arata mai degraba prudent si retinut, decat curios sau agresiv.
Canisa Lupi Albi
Pui de Lup Alb
Contact
Titus Cristian Constantin
Str. Ion Heliade Radulescu 24, Bucuresti-sector 2, Bucuresti, judetul Bucuresti si Ilfov
www.lup-alb.ro
Telefon: 0724-244.442
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu