canisa de Romania

Anunturi: 0
Rase crescute: Ciobanesc Romanesc Mioritic
Ultima Actualizare: 07 Oct 2011

Canisa de Romania este unanim considerata ca fiind cea mai mare si mai importanta canisa de ciobanesti romanesti mioritic din lume in ceea ce priveste calitatea si numarul cainilor produsi sau apartinandu-i,peste cinci sute de exemplare in 18 ani de activitate , a rezultatelor obtinute si a nivelului serviciilor oferite - pune in vanzare pui de o valoare deosebita din rasele de Ciobanesc Romanesc Mioritic si Ciobanesc Romanesc Carpatin. Reamintim ca aceste rase au fost omologate international de catre Uniunea Chinologica Internationala - UCI in anul 2004 iar la Federatia Chinologica Internationala FCI, rasele se afla in curs de omologare internationala pe baza rezultatelor exceptionale ale acestei canise. Din aceasta canisa au primit caini de valoare persoane si personalitati publice interne si internationale precum Luciano Pavarotti,Adrian Nastase, Emil Constantinescu,Misu Negritoiu, dr. Sorin Oprescu, Sorin Ducaru -ambasadorul Romaniei si al ciobanestilor romanesti in USA, Horia Brenciu, Florin Calinescu,Sorin Rosca Stanescu,Cristian Tantareanu,etc. Tot din aceasta canisa au fost prezentate oficial pentru prima oara in istoria chinologiei nationale si mondiale exemplare de mioritic la campionatele europene Charleroi - 1995 Belgia si campionatele mondiale Milano 2000 Italia.
Cu caini din aceasta canisa, produsi sau apartinandu-i, s-au format 69 de linii de sange pe trei generatii cunoscute fara consangvinizare dar si linii de amelioratori genetici de mare valoare. canisa ofera consultanta gratuita in orice problema legata de aceste rase si de chinologie in general. calitatea si corectitudinea sunt criteriile de selectie ale acestei canise.
Va asteptam sa fiti alaturi de aceste rase minunate! relatii la 0744319130,email cezarosiceanu yahoo.com iar daca veti consulta www.ciobanesti.ro si veti da click pe cor-cnccr veti putea gasi acolo datele genealogice a peste sapte mii de caini precum si poze ale multora dintre ei si rezultatele lor competitionale.
Poze cu exemplarele canisei gasiti pe http://canisaderomania.sunphoto.ro sau pe
http://clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro
Contact
Cezar Osiceanu
Popa tatu,66,sector 1, Bucuresti, judetul Bucuresti si Ilfov
canisaderomania.sunphoto.ro
Telefon: 0744319130
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu