- Allchino -

Anunturi: 0
Rase crescute: Labrador Retriever
Ultima Actualizare: 03 Mar 2013

Canisa Allchino s-a dedicat cresterii cainilor de rasa din dorinta de a crea celor care isi doresc aceasta , tot atata bucurie cata ne-au creat noua primii nostri caini. Sentimentul de a putea sa trimiti in lume micile minuni fiind sigur de ceea ce vor deveni la maturitate pentru noua lor familie este inegalabil, si aceasta ne indeamna sa continuam munca de selectie inceputa de generatii de crescatori dinaintea noastra , cu doua rase care definesc cele doua caracteristici pentru care cainii s-au facut iubiti si respectati de la inceputul omenirii: tandretea si capacitatea de a fi un membru al familiei si un ajutor , specifice Labradorului, si spiritul neinvins al camaradului de nadejde in lupta al Caucazianului.
Canisa Allchino pune accentul in selectie pe conformatie- frumusetea cainilor nostri, dar poate mai important, pe temperamentul si aptitudinile sociale ale acestora .Pentru a creste si a selecta exemplare optime atat din punct de vedere fizic (conform stadardului FCI), cat si din punct de vedere al abilitatilor de lucru colaboram cu diferite canise atat din tara cat si din afara tarii. Pe langa aptitudinile de companioni excelenti , o parte dintre  cainii nostri sunt selectati sa devina ajutoare pentru persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice, dobandite sau congenitale .   
In arborele genealogic al reproducatorilor nostri se regasesc REPRODUCATORI DE TOP ai Europei ,din ultimii 3 ani. Pentru a ne proteja canisa si puii nascuti in casa noastra de comercianti si intermediari, aceasta pagina de internet reprezinta doar  o coperta a unei carti  pe care va invitam s-o rasfoim impreuna, intr-o intalnire menita sa ne ajute sa ne cunoastem. Pentru detalii, va rugam sa ne CONTACTATI .
Contact
Andrei Ionescu
Str. Ivan Miciurin, nr. 3B, Ploiesti, judetul Prahova
www.allchino.ro
Telefon: 0723 391 575
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu