German Pinscher

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Utilitari
Talie: medie
Greutate: 11 - 16 Kg
Inaltime: 43 - 51 cm
Culoare: : cafenie (varietatea Isabella), diferite nuante de rosu si negru sau albastru cu pete roscate sau maron.

(3 / 1 voturi)

Descriere

Pinscher-ul german este originar din Germania, rasa datand de cateva secole si fiind folosita ca si caine utilitar pentru a vana animalele daunatoare (pasari si rozatoare) si pentru a-si apara familia si domeniul. Cainele a fost utilizat in procesul de formare a Doberman-ului pinscher si a pinscher-ului pitic, dar este mult mai inrudit cu schnauzer-ul.

Pinscher-ul german este un caine de talie medie, undeva intre un pinscher pitic si un Doberman pinscher. Una dintre rasele de baza utilizate in dezvoltarea acestor rase, pinscher-ul german este, de fapt, mult mai inrudit cu schnauzer-ul standard. Pinscher-ul german este de asemenea cunoscut si ca pinscher-ul standard.

Temperament

Pinscher-ul german poate fi companionul ideal. Pinscher-ul german este un caine plin de viata si inteligent. Este foarte jucaus si curajos, dar poate fi incapatanat si independent. Nu are tendinta sa latre atat de mult ca alti pinscher-i, dar va latra intotdeauna cand se apropie vreun strain.

Pinscher-ii germani au instincte de protectori in mod nativ, astfel ca vor musca inainte de a gandi daca este cazul. Ca si in cazul altor pinscher-i si terrier-i, pinscher-ul german nu se va retrage in cazul disputelor cu alti confrati, motiv pentru care are nevoie de un proprietar ferm care sa-i controleze tendinta de a se incaiera. Pinscher-ii germani sunt caini foarteloiali si protectori. Ei isi vor apara teritoriul, proprietarul si familia pana la ultima rasuflare. Ei de asemenea, pot deveni peste masura de posesivi cu propriile obiecte, cum ar fi propriile oase, un scaun in care ii place sa lancezeasca si castronul cu mancare. Pinscher-ul german trebuie invatat care ii este locul in casa.

Ingrijire

Blana lui lucioasa, neteda si rezistenta necesita minima ingrijire. O periere periodica pentru a inlatura parul mort este tot ceea ce are nevoie. Aceast caine naparleste sezonier.

Dresaj

Pinscher-ul german este un caine inteligent si usor de dresat, cu rabdare si perseverenta. Daca nu este educat sa fie supus si ascultator, pinscher-ul german poate deveni neascultator, incapatanat si greu de controlat.

Activitate

Pinscher-ul german este un caine care se preteaza persoanelor care locuiesc in apartamente. Este destul de activ in interiorul caminului, dar nu necesita o curte mare, plimbarile in lesa fiind suficiente. Daca este lasat singur intr-o curte imprejmuita, asigurati-va ca gardul sa fie integru si sa nu fie vreo poarta deschisa, deoarece pinscher-ul german va incerca sa evadeze. Pinscher-ilor germani nu trebuie sa li se permita sa hoinareasca fara a fi tinuti in lesa pentru ca au tendinta de a haitui orice misca.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu