Happy Dogs » » »
Pointer german cu par sarmos

Pointer german cu par sarmos

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Brac german, Deutscher Drahthaariger Varstchhund;German Wirehaired Pointer
Grupa: Sportiv
Talie: mare
Greutate: 20-34 Kg
Inaltime: 56-66 cm
Culoare: : maro cu pete rosiatice si negre, maro cu sau fara alb, cu capul maro si cu pete maro.

(3 / 2 voturi)

Descriere

Este un caine de talie medie spre mare, cu un corp proportionat, musculos, patrat ca aspect. Capul este potrivit de lung, bot destul de lung si lat cu un nas maro inchis. Ochii sunt de marime medie, ovali, caprui, acoperiti de sprancene mari. Urechile sunt medii ca marime, late, rotunde la varf si lasate pe langa cap. Coada este taiata nu prea scurt si tinuta orizontal cand este atent. Blana este dubla cu un prim strat des, pufos, impermeabil si un strat extern, cu par aspru, de lungime medie, neted, sarmos. Poate fi maro cu pete rosiatice si negre, maro cu sau fara alb, cu capul maro si cu pete maro.

Temperament

Este un caine inteligent, dornic sa invete, activ, energic, vigilent, cu miros foarte dezvoltat si cu un puternic instinct de vanator. Este atasat si devotat stapanului si familiei acestuia, afectuos si iubitor cu copiii, dar rezervat cu strainii. Accepta alti caini si alte animale mai ales daca a fost socializat de mic.

Ingrijire

Blana se perie saptamanal si in functie de starea blanii trebuie trimat cu mana.

Dresaj

Cu un dresaj consecvent, bland, variat se pot obtine rezultate bune. Este un caine destul de usor de dresat pentru ca invata repede si vrea sa faca pe plac stapanului. Are aptitudini pentru toate sporturile canine.

Activitate

Acest caine se simte cel mai bine langa o familie activa si intr-un spatiu ingradit pentru a se misca in voie. Este mai greu de crescut intr-un apartament pentru ca ii place sa fie mereu ocupat si nu se adapteaza la o viata sedentara. Ii place sa invete, sa faca aport, alergatul in spatii lagi si mai ales vanatoarea. Are nevoie de socializare si dresaj.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu