Happy Dogs » » »
Glen of Imaal Terrier

Glen of Imaal Terrier

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Terrieri
Talie: medie
Greutate: 15-16 Kg
Inaltime: 36 cm
Culoare: : gri-inchis cu suvite mai deschise, galben-pai sau tigrat.

(2 / 1 voturi)

Descriere

Este un caine de talie mica, mai mult lung decat inalt, puternic. Capul este proportional cu corpul, frunte proeminenta, botul mai scurt decat capul, nasul negru. Ochii sunt de marime medie, distantati, rotunzi, de culoare inchisa. Urechile sunt mici, distantate, pliate pe spate in repaos si ridicate complet sau pe jumatate cand este atent. Coada este scurta, purtata ridicata in sus sau taiata. Blana este dubla, cu un prim strat pufos si moale si un strat extern format dintr-un par de lungime medie, gros, des si zburlit. Culoarea poate fi gri-inchis cu suvite mai deschise, galben-pai sau tigrat.

Temperament

Este un caine inteligent, mai putin iritabil decat alti Terrieri, curajos, echilibrat, jucaus, vioi. Este afectuos si devotat stapanului, se intelege bine cu copiii. Strainii sunt primiti galagios si cu rezerve. Unii caini pot avea tendinte de dominare fata de alti caini, dar nu au probleme cu alte animale daca au fost socializati cu ele.

Ingrijire

Blana trebuie trimata de 2 ori pe an pentru a nu se incalci.

Dresaj

Este un caine care se dresaza usor chiar daca este uneori incapatanat si dominant. Dresajul trebuie sa fie consecvent si sa alterneze exercitiile de dresaj cu joaca.

Activitate

Acest caine este usor adaptabil, poate trai atat in aer liber, cat si intr-un apartament. Are un nivel de activitate scazut si se simte bine si langa un stapan mai putin activ. Are nevoie de dresaj, socializare.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu