Harrier

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: 18-27 Kg
Inaltime: 48-53 cm
Culoare: : orice, nu se pune mare accent pe culoare

(3 / 1 voturi)

Descriere

Primii pui de Harrier au fost crescuti in Anglia de catre Sir Elias de Midhope in anul 1260.
Dezvoltat in Anglia pentru a vana iepuri in haite, Harrierii trebuie sa posede toate calitatile unui copoi de haita care se bazeaza pe miros. Sunt niste caini cu o constitutie robusta si oase mari pentru dimensiunea lor.
Corpul sau nu are forma patrata. Harrierul este un pic mai lung de la punctul umerilor la crupa decat de la greaban la pamant. Are o constitutie solida si este plin de putere si calitate. Este un caine cu multa substanta si o buna osatura fara a deveni prea greu sau exagerat.

Temperament

Harrierul trebuie sa fie activ, bine echilibrat, plin de putere si calitate, in orice situatie lasand impresia ca munceste neobosit, indiferent de teren, pe durate lungi de timp. Viteza de alergare si simtul mirosului sunt cele mai importante trasaturi ale sale. Harrierul trebuie sa fie, de fapt, versiunea mai mica a Foxterrier-ului englez. Este un caine sociabil si prietenos care trebuie sa fie capabil de a lucra alaturi de ceilalti caini de vanatoare. De aceea, agresivitatea fata de alti caini nu va fi tolerata.

Ingrijire

Trebuie periat pentru a se inlatura parul mort.

Dresaj

Este inteligent si ascultator dar poate fi si incapatanat.dresajul trebuie facut cu finete, fermitate si consecventa.

Activitate

Nu este recomandat pentru viata la apartament sau oras.Traiesc cel mai bine intr-un mediu rural cu mult spatiu de alergat.
Au nevoie de foarte mult exercitiu fizic si stimulare.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu