Happy Dogs » » »
Ciobanesc Australian miniatural

Ciobanesc Australian miniatural

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Miniature Australian Shepherd; mini Aussie
Grupa: Altele
Talie: medie
Greutate: 9 - 18 Kg
Inaltime: 33 to 46 cm
Culoare: : caramiziu, rosu inchis, negru-albastrui, negru complet, maro complet, cu sau fara pete albe sau cafenii.

(2 / 2 voturi)

Descriere

Ciobanescul Australian miniatural este o rasa relativ nou si este dezvoltat direct din Ciobanescul Australian. Originar din Statele Unite, Ciobanescul australian miniatural este devine rapid foarte popular pentru dimensiunea lor compacta şi harnicie.Sunt extrem de talentaţi la turmă, dar nu sunt încă recunoscute de catre American Kennel Club.

Temperament

Denumit în mod obişnuit Aussie Mini, aceasta rasa este robusta, rezistenta si mijlocie ca dimensiune. Sunt caini bine echilibrati, extrem de agili şi posedă rezistenţa mare. Extrem de versatil, aceasta rasa este foarte inteligenta, un companion excepţional şi gardian.
Ciobanescul Australian miniatural este loial si afectuos . Este vioi, jucaus şi alert. Exuberanţa lor şi instinctul de turmă le face nepotrivite pentru familiile cu copii mici. Nu sunt de obicei agresivi cu alti caini.

Ingrijire

Aceasta rasa este relativ usor de intretinut. Un periaj ocazional cu o perie fermă av fi suficient. Miniature Australian Shepherd este predispus la orbire, surditate, tulburări oculare, displazie de sold, şi luxatii de rotulă .

Dresaj

Socializarea timpurie şi ascultarea sunt necesare şi benefice pentru Ciobanescul australian miniatural.Invata repde si sunt usor de dresat.Nu vor răspunde la metodele dure. Aceasta rasa reactioneaza cel mai bine la fermitate, corectitudine, recompensa, coerenţa. Ei excelează în agilitate, fly-ball, Frisbee, turmă, şi ca un câine de terapie.

Activitate

Ciobanescul australian miniatural necesită o mulţime de exerciţii şi stimulare. Se plictiseste repede si va deveni distructiv daca este lasat singur pe o perioada lunga de timp. Sunt foarte fericiti daca se joaca cu familia, daca se plimba mult si daca au o curte in care sa poata zburda liberi. Vor trai bine si la apartament cu conditia sa fie scosi la plimbari lungi si joaca.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu