Happy Dogs » » »
Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Sportiv
Talie: mare
Greutate: 17-23 Kg
Inaltime: 43-53 cm
Culoare: : portocaliu pana la rosu cu pete albe pe labe, piept, varful cozii si pe bot.

(2 / 2 voturi)

Descriere

Numele acestei rase vine de la provincia din Canada, Nova Scotia, unde a fost dezvoltat. Se considera ca descinde din cainii rosii de capcana care au fost imperecheati cu Spanieli, Retrieveri, Setteri si Collie pentru a obtine aceasta rasa. Are o metoda unica de a vana - face mult zgomot la malul apei sarind si alergand dupa betele aruncate de vanatori dar nu latra. Ratele sunt atrase de zgomotul apei si ajung in bataia pustii; dupa aceasta cainele aporteaza din apa ratele cazute.

Temperament

Este un caine inteligent, prietenos, atent, vioi, sociabil. Este ascultator si devotat stapanului, rabdator si prietenos cu copiii, rezervat fata de situatii si oameni noi, inclusiv strainii. Se intelege bine cu alti caini si alte animale din gospodarie.

Ingrijire

Blana acestui caine trebuie periata saptamanal mai des in perioada de naparlire.

Dresaj

Este un caine usor de dresat pentru ca este inteligent, ascultator si dornic sa munceasca pentru stapanul lui. Cu un dresaj consecvent si variat se pot obtine rezultate frumoase.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii cu un nivel destul de ridicat de activitate caruia ii place sa faca miscare, sa inoate, sa faca aport, se descurca bine la fly-ball, concursuri de agilitate si dresaj. Se simte cel mai bine langa un stapan activ si intr-o curte ingradita unde se poate misca liber. Are nevoie de socializare si dresaj.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu