Pharaoh Hound

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Vanatoare
Talie: mare
Greutate: 20-25 Kg
Inaltime: Mascul: 58-64; Femela: 53-61 cm
Culoare: : castanie sau are nuanta bronzului.

(3 / 1 voturi)

Descriere

Rasa Pharaoh Hound reprezinta, de obicei, o alegere buna, pentru ca se comporta foarte bine in preajma copiilor. Sunt caini precauti, in special cand intra in contact cu strainii, de aceea trebuie pusi sa interactioneze cu oamenii inca de mici. Pe de alta parte, sunt tacuti si independenti.

Temperament

Cainii Pharaoh Hound sunt atletici. Sunt ascultatori cand vine vorba de activitati sportive si foarte buni companioni. Vor sa stea doar cu stapanul lor. Cu toate ca sunt blanzi si devotati, au nevoie de dresaj, fiind caini de vanatoare.

Ingrijire

Fiind impermeabila, blana lucioasa si scurta a unui Pharaoh Hound nu trebuie ingrijita zilnic.
Pentru a indeparta parul cazut, se recomanda o periere cu o perie de cauciuc. Baia trebuie facuta doar cand e absoluta nevoie. Pharaoh Hound nu are nevoie de prea multa ingrijire. Totusi, ar trebui sa fie mentinut curat, astfel incat sa nu fie predispus la boli de piele.

Dresaj

Cainii din rasa Pharaoh Hound trebuie tratati foarte bine, pentru ca sunt foarte sensibili. Nu este o idee buna sa fii aspru cu ei; de aceea e nevoie ca dresorul sa aiba experienta.

Activitate

Pharaoh Hound se simt cel mai bine in zonele cu clima calda. Daca sunt lasati afara pentru o perioada lunga de timp, ar trebui protejati, in special in perioadele reci. Sunt, de obicei, aventurieri; de aceea e recomandat sa ingradesti curtile cu garduri inalte. Fiind caini de vanatoare, gardurile mici nu constituie o problema si sunt sarite cu usurinta.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu