Happy Dogs » » »
Queensland Heeler

Queensland Heeler

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: De turma
Talie: medie
Greutate: Mascul: 15-16; Femela: 14-16 Kg
Inaltime: Mascul: 43-51; Femela: 43-48 cm
Culoare: : Red speckled or mottled, blue speckled or mottled; markings of black and tan, tan, or red.

(1 / 1 voturi)

Descriere

O rasa moderna, Queensland Heeler este, de asemenea mentionat ca si Cainela australian de bovine, Heeler albastru sau Heeler rosu. Aceasta rasa nu a fost dezvoltata pentru aspectul lor ci pentru abilitatile lor de lucru.

Temperament

Queensland Heeler este agil, atletic, robust, musculos, atent, curajos, mereu alert şi foarte inteligent.
Queensland Heeler nu este recomandat pentru proprietarii neexperimentati. Queensland Heeler nu a fost niciodata destinat să fie doar un animal de companie. Sunt extrem de protectori, loiali şi independenti. Nu sunt recomandati pentru casele cu copii mici. Sunt caini de paza excelenti. Queensland Heeler nu se inteleg bine cu cainii cu care nu au crescut. Au nevoie de un proprietar dominant.

Ingrijire

Au nevoie de un periaj regulat pentru a inlatura parul mort. Naparleste de doua ori pe an.
Queensland Heeler este predispus la probleme de sănătate, cum ar fi surditate, PRA si displazie de sold.

Dresaj

Socializarea timpurie şi dresajul de supunere sunt necesare. Drersajul trebuie făcut cu fermitate, corectitudine şi consecvenţă. Ei excelează în agilitate, turmă, ascultare competitivă, efectuarea de trucuri, paza şi cautare.

Activitate

Queensland Heeler nu este recomandat pentru viata la apartament. Aceasta rasa traieste cel mai bine într-un decor rural, cu o treabă de făcut. Activitatea este absolut esenţială pentru a preveni plictiseala şi comportamentul distructiv.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu