Happy Dogs » » »
Ciobanesc suedez

Ciobanesc suedez

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Swedish Vallhund
Grupa: De turma
Talie: medie
Greutate: 11-16 Kg
Inaltime: 30-41 cm
Culoare: : gri cu fire negre sau galben-roscat

(2 / 1 voturi)

Descriere

Acest caine seamana cu cainele Corgi Pembroke, ambii parand a avea acelasi arbore genealogic. Totusi, chinologia oficiala suedeza sustine ca aceasta rasa este autohtona, dar fara a se putea dovedi si ca atare, originea acestui caine nu este definita.

Temperament

Este un caine (cu caracteristici asemanatoare cu cele a cainilor de cireada) vigilent, activ, alert, inteligent, dornic sa invete, curajos, energic. Devotat si atasat de familie, este protector si iubitor cu copiii, protejandu-i totdeauna de strainii care incearca sa se apropie de ei. Este rezervat cu strainii. Se intelege cu alti caini si cu alte animale din gospodarie.

Ingrijire

Blana acestui caine are nevoie de un periaj regulat pentru a fi mentinuta in stare buna.

Dresaj

Este un caine care se dreseaza usor pentru ca este inteligent si dornic sa invete. Cu un dresaj consecvent, ferm, variat si bland se pot obtine rezultate frumoase, ii plac antrenamentele pentru probele de agilitate sau alte sporturi canine.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii caruia ii place sa traiasca in aer curat alaturi de o familie activa. Se poate acomoda si cu viata intr-un apartament cu conditia sa i se acorde posibilitatea de a-si consuma energia. Este un caine care are nevoie de multa activitate, socializare si desaj.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu