Happy Dogs » » »
Welsh Corgi, Pembroke

Welsh Corgi, Pembroke

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: De turma
Talie: mica
Greutate: Mascul: 12; Femela: 11 Kg
Inaltime: 25-30 cm
Culoare: : roşu, sable, cafeniu, negru si cafeniu, toate cu sau fără coamă alba

(2 / 1 voturi)

Descriere

Este de origine galica ca si Welsh Gorgi Cardigan cu care se aseamana foarte mult. A fost adus in Tara Galilor in anul 1107 de catre tesatorii flamanzi. Cainii adusi de tesatori erau inruditi cu cainii nordici Samojede si cu Elkhound care aveau aceeasi origine ca si cainii celtilor.

Temperament

Este un caine energic, activ, curajos si inteligent, dar uneori destul de incapatanat. Muncitor si alert, se ataseaza de stapan, accepta si copiii daca nu il tachineaza. Nu este excesiv de suspicios cu strainii si poate manifesta tendinte de dominare fata de alti caini.

Ingrijire

Nu necesita multa ingrijire, un periaj ocazional este suficient.

Dresaj

Aceasta rasa se dreseaza usor datorita disponibilitatii de a invata. In general nu se indeparteaza prea mult de stapan, dar simte nevoia de multa miscare, de aceea este bine sa il antrenati in diverse munci, cursuri de agilitate si flyball.

Activitate

Este un caine rezistent la intemperii, ii place sa traiasca in aer liber, dar se poate adapta si intr-o locuinta alaturi de o familie activa. Necesita socializare, dresaj si activitati.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu